(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NOVI SNIMCI MASAKRA U TUNISU: Vrisak, panika na plaži, leševi u hotelu!

Iz časa u čas se pojavljuje sve više video zapisa s mesta nesreće, a na dva najnovija se čuje momenat početka napada, strah i panika među ljudima koji su se zadesili u blizini, ali se vide i mrtva tela po hotelu

  • 3

Iz časa u čas na internetu se pojavljuju novi snimci jučerašnje tragedije koja je zadesila turiste u Tunisu.

SMRT TERORISTE iz Tunisa uhvaćena na video snimku! (VIDEO)

Među mnogim video snimcima, pojavio se i onaj u kojem se jasno čuje momenat terorističkog napada, ali i panična reakcija svih koji su se zadesili u blizini ovog nemilog događaja, koji je od strane Islamske države proglašen "krvavim petkom", posebno zbog toga što se sve odigralo na u toku islamskog najvećeg praznika.

EVO KAKO SU GA UHVATILI: Ovako je uhapšen drugi terorista u Tunisu! (VIDEO)

Nešto kasnije, osvanuo je i snimak koji prikazuje mrtva tela unutar samog hotela.

OVO JE TERORISTA koji je ubio 40 turista u Tunisu! (FOTO)

Podsetimo, juče oko podneva su dvojica terorista gliserom došli do plaže i otvorili vatru na turiste koji su se tu zadesili. Među žrtvama je najviše Britanaca, ali i Nemaca i Francuza, preneli su strani mediji.

Osim u Tunisu, juče se dogodio i masakr u Kuvajtu, gde je bombaš samoubica aktivirao eksplozivnu napravu u džamiji gde je prema nezvaničnim podacima poginulo oko 30 osoba, a u Francuskoj je jednom muškarcu odrubljena glava i pored tela je ostavljena zastava Islamske države.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    27. jun 2015 | 17:43

    Telefon zvoni........bio sam u rovu dve i po god.al jeza me prosla kad sam prvi put citao.Kupas se,sa familijom,i pocne ludjak pucati u sred toga suncanog dana.Ti neljudi sto se predsttavljaju muslimanima nisu prosli pored dzamije.Ludjaci,sizofrenicari koje je ISIS pokupila negdje.Iskreno nije mi svejedno ni pomisliti da ovde nesto naprave,Srbi su na kraju zivaca i molim se dragom Bogu da nas zaobicu.

  • Elli

    27. jun 2015 | 23:25

    Boze sacuvaj!jadni ljudi!ovi terroristi su bolesnici oni Muslimani nisu!oni su bolesna Sekta!to veze sa islamom Nema!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA