OVO JE TERORISTA koji je ubio 40 turista u Tunisu! (FOTO)

Islamska država je na društvenim mrežama objavila fotografij uz koju su napisali: "Naš brat, vojnik kalifata. Abu Jahja al Kajravani, dostigao je svoju metu u Imperijal hotelu i pored toliko mera bezbednosti"

  • 14

Abu Jahja al Kajravani je ime teroriste koji je juče uz pomoć saučesnika ubio skoro 40 osoba na plaži u Tunisu, a njegovu fotografiju je na društvenim mrežama objavila Islamska država.

BRITANCI VEĆINA UBIJENIH U TUNISU: Broj žrtava terorista porastao na 40!

Pretpostavlja se da je Abu Jahja al Kajravani džihadijsko ime za Sajfadina Jakubija, koja je ubila tunižanska policija.

POČELA JE PUCNJAVA, VIDEO SAM MRTVO TELO: Jeziva ispovest malog Vukašina koji je preživeo masakr u Tunisu! (FOTO) (VIDEO)

Na slici je mladi čovek koji ima gustu crnu kosu i obučen je u beloj majici, a pozira pored dve automatske puške.

OVIH 12 GRADOVA SU SLEDEĆI NA UDARU TERORISTA: Da li je među njima i Beograd?

Foto: Tanjug/AP/Jawhara FM Foto: Tanjug/AP/Jawhara FM

Oni su pored fotografije napisali:

- Naš brat, vojnik kalifata. Abu Jahja al Kajravani, dostigao je svoju metu u Imperijal hotelu i pored toliko mera bezbednosti.

Kako izveštavaju britanski mediji, Britanci su bili glavna meta terorističkog napada u Tunisu, a pored njih, na meti su bili i Nemci, Belgijanci i Tunižani.

- Smejao se i zezao, delovao je kao normalan dečko. Birao je koga će da ubije. Pojedinim osobama je govorio da se sklone. Birao je britanske i francuske turiste - rekao je jedan od svedoka.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slađa

    27. jun 2015 | 12:01

    Kolika stoka treba biti pa udarati na ljude na plaži! Nek udari na neki vojni, državni cilj pa da mogu da probam da razumem šta želi da poruči. Ovaj ubija nedužne na plaži, onaj u džamiji, a onaj od pre neki dan, takođe idiot, nedužne ljude u crkvi. Nakotilo se idiota, trebalo bi ih potrebiti kao vaške.

  • Kakva je razlika, izmedju njega i onih, koji su.....

    27. jun 2015 | 13:52

    ....ubili Milicu Rakic 1999 godine!?

  • Sale ortodox

    27. jun 2015 | 11:56

    Pito bi britance jel to pišu rezoluciju o Srebrenici da su Srbi koljači i silovatelji očito im bog vraća za svo zlo što ga šalju nama neka im bog pomogne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA