POLICAJAC U BOSNI ŠAMARAO GOSTA KAFIĆA: Pogledajte kako ga je dohvatio zbog svađe sa radnicom! (VIDEO)

Do incidenta je došlo nakon vrebalnog sukoba između radnice pomenutog ugostiteljskog objekta i gostiju koji se vide na snimku

  • 16

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama objavljen je snimak nadzorne kamere na kojoj se jasno vidi incident u kojem su učestvovali i policajci iz Bosanske Krajine.

UČENIK UDARIO PROFESORA NA ČASU: Snimak obračuna u učionici! (VIDEO)

Naime, na video snimku se vidi kako policajaci upotrebljavaju silu u nekoliko navrata, odnosno kako udaraju goste jednog kafića šakama u glavu.

Do incidenta je došlo nakon vrebalnog sukoba između radnice pomenutog ugostiteljskog objekta i gostiju koji se vide na snimku.

Međutim, kakvi god bili razlozi, očito je da se radi o nepotrebnoj i bahatoj upotrebi sile od strane pripadnika MUP-a, prenose portali u Krajini.

(Telegraf.rs/ Izvor: fokus.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. jun 2015 | 19:14

    Pa sta su trebali da puste ove pijane ludake da maltretiraju radnice?Pretpostavljam da su one zvale policiju zbog maltretiranja.Situacija zrela za cusku,vidi se da je problematican.Podrzavam policiju u ovom slucaju..

  • VLADO PG

    28. jun 2015 | 19:43

    Jeste da ne volimo policiju ali vjerovatno nije bez razloga .Dosli po pozivu I ko zna sta se sve tu odvijalo prije dolaska policije .Slabo ko ih voli ali kad zagusti 90℅ obrne 92 upomoc

  • Zvjezdan

    28. jun 2015 | 18:47

    Bravo za policajce,koliko su ih samo trpili ..majmunčine došle da maltretiraju radnice ..tako i treba sa sileđijama a ne smiju da pisnu kad dođu pravi muškarci onda ko mace..trebaju ih dobro izmlatiti i neće više maltretirat nikoga i nigdje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA