Petra Cvijić pokušala da pomogne Bajiću

Voditeljka RTS-a izjavila saobraćajnoj policiji nakon nesreće da nije mogla da izbegne pešaka i da je odmah izašla da mu pomogne

  • 1

Pokušala sam u poslednjem trenutku da izbegnem čoveka koji se iznenada pojavio ispred automobila, ali kako nisam uspela, izašla sam da mu pružim pomoć, rekla je voditeljka Petra Cvijić saobraćajnim policajcima posle nesreće.

Ona je automobilom udarila pešaka Slobodana Bajića (73), koji je od povreda preminuo.

"Vozila sam propisanom brzinom i išla kući u Železnik. Iznenada, ispred automobila mi se pojavio čovek kojeg uopšte nisam videla. U poslednjem trenutku sam pokušala da ga izbegnem, ali nisam uspela. Odmah sam zaustavila auto, izašla i htela da mu pružim pomoć. Tu su se našli još neki ljudi i odvezli su ga u bolnicu", rekla je tada Petra Cvijić.

Kako piše Blic, prema rečima saobraćajnih policajaca koji su izašli na uviđaj, Petra Cvijić je bila izuzetno potresena nakon nesreće i jedva su mogli sa njom da razgovaraju tih nekoliko minuta kako bi dobili osnovne informacije.

Nije prestajala da plače i stalno se držala za glavu i pitala kako je čovek kojeg je udarila. Saobraćajni policajci su je smirivali, a posle uviđaja automobil je odvezen u policijsku stanicu Žarkovo, dok su voditeljku Petru Cvijić odvezli u Urgentni centar gde je primila infuziju i lekove za smirenje.

"Mogu samo da potvrdim da je Petra Cvijić primljena u Urgentni centar, ali ne mogu da kažem zbog čega. Nakon ukazane pomoći puštena je na kućno lečenje", rekao je za Blic Drago Jovanović iz Urgentnog centra.

S druge strane, porodica očekuje nalaze obdukcije.

"Očekujemo da ćemo sutra dobiti nalaze i da ćemo imati realnu sliku o tome kako je moj deda preminuo. Sa nama niko sa Radio-televizije Srbije nije kontaktirao. Mi samo želimo da saznamo istinu", kaže Aleksandar Bajić, Slobodanov unuk.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavooki

    18. januar 2012 | 17:41

    Za nju će ostati ožiljak na duši jer će je uvek to progoniti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA