PODRAVKA: "Vegeta" u Srbiji bezbedna!

- "Podravka Srbija" obaveštava da se povlačenje određenih serija proizvoda odvija isključivo na tri spomenuta tržišta Austrije, Nemačke i Slovačke, jer na ostalim tržištima, kao i na tržištu Srbije, nema pomenutih serija proizvoda - piše u saopštenju "Podravke"

  • 5

"Podravka Srbija" oglasila se saopštenjem povodom povlačenja "Vegete" sa tržišta u Austriji, Nemačkoj i Slovačkoj zbog sumnje na salmonelu, istakavši da je taj proizvod bezbedan u Srbiji.

- "Podravka Srbija" obaveštava da se povlačenje određenih serija proizvoda odvija isključivo na tri spomenuta tržišta Austrije, Nemačke i Slovačke jer na ostalim tržištima, kao i na tržištu Srbije, nema pomenutih serija proizvoda - piše u saopštenju "Podravke".

POSLEDNJA VEST: Podravka zabranila VEGETU zbog sumnje na SALMONELU!

Povlačenje proizvoda "Vegeta 250 grama" i "Vegeta 500 grama" određenih proizvodnih serija s tržišta Austrije, Nemačke i Slovačke, usledilo je jer je tokom rutinske kontrole u Austriji utvrđeno da postoje indicije prisutnosti bakterije “salmonelle spp.” u tragovima u jednom izolovanom slučaju.

- Podravka d.d. je proizvode predmetne proizvodne serije dala na analizu službenim akreditiranim hrvatskim laboratorijima društva "EUROINSPEKT CROATIAKONTROLA d.o." i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr Andrija Štampar", koji su utvrdili odsutnost bakterije salmonele i na taj način potvrdili rezultate "Podravkinog laboratorija" kontrole kvalitete - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Г&Н

    2. jul 2015 | 15:42

    Е супер. Па опет нећу да је купујем, као ни остало из њиховог асортимана.

  • Marijana Hadzi Bakov

    2. jul 2015 | 19:41

    Ova vest me ne dotice,jer nikada ne kupujem nista iz te zemlje.

  • Milojiica

    2. jul 2015 | 19:54

    Mi jedemo sve!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA