DECA ISLAMSKE DRŽAVE IZVRŠILA POKOLJ: Snimak zverske egzekucije na ruševinama Palmire (VIDEO)

Pogubljenje su izvršili veoma mladi dečaci, koji su obučeni u kamuflažne uniforme, a na glavama nose braon trake. Egzekuciju su uživo gledali muškarci i deca, koji su sedeli u antičkom amfiteatru

  • 75

Džihadisti Islamske države objavili su danas video u kojem se vidi kako su tinejdžeri militanti pogubili 25 sirijskih vojnika u arheološkim ostacima amfiteatra u gradu Palmira.

ODSECAJU GLAVE, DAVE LJUDE, SILUJU DEČAKE: Ovi zločini "proslavili su" Islamsku državu koja je proslavila prvi "rođendan"

U video snimku je prikazana egzekucija koja se navodno dogodila nedugo nakon što su džihadisti 21. maja preuzeli kontrolu nad Palmirom, prenela je agencija AFP.

Printskrin: ISIS Printskrin: ISIS

Na snimku se vidi kako militanti na bini amfiteatra ubijaju vojnike obučene u zeleno-braon uniforme, dok je u pozadini ogromna crno-bela zastava Islamske države.

Pogubljenje su izvršili veoma mladi dečaci, koji su obučeni u kamuflažne uniforme, a na glavama nose braon trake. Egzekuciju su uživo gledala nekolicina muškaraca i dece, koji su sedeli u amfiteatru.

Printskrin: ISIS Printskrin: ISIS

Prema nekim procenama, džihadisti IS su od preuzimanja Palmire do sada pogubili više od 200 ljudi na tom području.

Antički grad Palmira se nalazi na listi svetske baštine Uneska, a njegovo preuzimanje od strane IS je izazvalo veliku međunarodnu zabrinutost.

Printskrin: ISIS Printskrin: ISIS

Video je toliko brutalan da smo odlučili da ga ne ubacujemo u tekst, ali ukoliko želite da ga pogledate, to možete da uradite OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kula

    4. jul 2015 | 22:05

    Ustani svete i sravni ove sa peskom...al neces jer si sve ti to izrezirao.

  • Petar Arsenijevic

    4. jul 2015 | 23:57

    Ovo zlo treba iskoreniti!

  • Djomla SWE

    4. jul 2015 | 22:53

    Gde su sad borci za ljudska prava i UN,da sprece ubijanje zarobljenika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA