TREBALO JE DA SE UBIJEM: Osumnjičeni za obljubu devojčice u Žarkovu najavljuje samoubistvo?

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Milan G. koji je osumnjičen za obljubu devojčicu u Žarkovu, rekao je na saslušanju da je trebao, posle svega što se dogodilo, da podigne ruku na sebe jer on nije takav čovek

  • 2

M. G. (71) iz Beograda, koji se sumnjiči da je desetogodišnju komšinicu namamio u svoj stan, a onda je pipkao po intimnim delovima tela priznao je na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu krivicu i pokušao da se opravda tvrdeći da ne zna zašto je to uradio.

MONSTRUM PEDOFIL SE SMEJAO KAD JE PRIZNAO: Jezivi detalji iz garaže užasa u Beogradu

Kako Telegraf nezvanično saznaje, on je pošto je uhapšen, rekao i da je trebao, posle svega što se dogodilo, da podigne ruku na sebe jer on nije takav čovek.

PIPKAO SAM DEVOJČICU, NE ZNAM ŠTA MI JE BILO: Osumnjičeni priznao da je seksualno zlostavljao devojčicu u Žarkovu!

M. G. koji je i policiji koja ga je uhapsila ispričao šta se dogodilo u stanu u kom je bio sam, jer mu je žena u banji, rekao je da su deca često dolazila kod njega, kao i da su i te večeri gledali seriju "Srećni ljudi".

PEDOFILSKI HOROR U ŽARKOVU: Deda (70) namamio devojčicu (10) u stan, pa je seksualno zlostavljao!

Posle saslušanja, tužilastvo je predložilo da mu bude određen pritvor do 30 dana, kako ne bi uticao na svedoke, među kojima su njegove komšije, ali i devojčica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA