UŽASNA SUDBINA: Žena (60) sa dva psa već 100 dana živi u kartonskoj kutiji (FOTO)

Da nesreća bude veća, žena iz Zagreba sada mora da se iseli i iz svog improvizovanog smeštaja od kartonskih kutija, koji je napravila ispred ulaza jedne napuštene zgrade

  • 3

Savez udruženja za zaštitu životinja Grada Zagreba (Suza) je na svojoj Fejsbuk stranici objavio apel za pomoć nesrećnoj Hrvatici koja je spletom nesretnih okolnosti ostala bez doma i već gotovo 100 dana sa svoja dva psa živi u kartonskoj kutiji na Jarunu.

ZA DOBRO JUTRO: Kada vidite kako njih trinaestoro jede po prvi put, dan će vam biti lepši! (VIDEO)

Žena (60) je morala da se iseli iz stana u kojem je bila podstanarka jer više nije mogla da plaća stanarinu. Jedini izvor prihoda bio je novac koji zaradi prikupljanjem praznih flaša. Prava na penziju nema zbog prekratkog radnog staža, a ostala je i bez socijalne pomoći uz obrazloženje da je radno sposobna.

Foto: Facebook/SUZA - Savez udruga za zaštitu životinja Grada Zagreba Foto: Facebook/SUZA - Savez udruga za zaštitu životinja Grada Zagreba

Da nesreća bude veća, ona sada mora da se iseli i iz svog improvizovanog smeštaja od kartonskih kutija. Ona je kutije stavila na u ulazu u napuštenu zgradu. Vlasnica zgrade ne želi da je žena i dalje tamo i umesto pomoći dala joj je rok u kojem mora da se iseli.

Foto: Facebook/SUZA - Savez udruga za zaštitu životinja Grada Zagreba Foto: Facebook/SUZA - Savez udruga za zaštitu životinja Grada Zagreba

Udruženje Suza je zbog toga na društvenoj mreži uputilo apel za pomoć kako bi na bilo koji način nesretnoj ženi i njenim psima bio pronađen smeštaj. Žena bi za uzvrat umesto novca obavljala poslove poput čišćenja, kuvanja, spremanja.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA