SILOVALI SU ME KAD SAM IMALA 11 GODINA: Navukli su me na drogu i primoravali da spavam sa sedmoricom zaredom! (VIDEO)

- Onda su me počeli odvoziti u druge gradove gde sam spavala i s njima i njihovim prijateljima. Imala sam 12 godina i mislila sam da je to normalno, toliko su mi "isprali' mozak" - opisuje Sara strahote njenog detinjstva

  • 8

Sara Vilson je bila silovana i zlostavljana od svoje 11. do 16. godine u pedofilskom lancu zvanom "Roteram". Kada su pedofili otkriveni, postao je to jedan od najvećih skandala u Velikoj Britaniji. Na području Jorkšira pedofilska banda, uglavnom muškaraca azijskog porekla, bila je aktivna 90-tih do 2013. godine, a procenjuje se da su zlostavljali više od 1.400 devojčica.

ISPOVEST ŽRTVE PEDOFILA: Nikad nisam imala dečka, niko me nikad neće voleti! (VIDEO)

Sara je bila jedna od njih, a svoju ispovest je opisala u nedavno objavljenoj knjizi "Zlostavljana", piše Daily Mail.

Printskrin: Youtube/COMING NEWS Printskrin: Youtube/COMING NEWS

Sve je počelo kada ju je kao jedanaestogodišnjakinju na školskom igralištu silovao 30-godišnji Pakistanac. Bilo je sramota i gadila se sama sebi, kaže danas ova 23-godišnjakinja, koja je ušla u začarani krug iz kojeg više nije znala izaći.

- Muškarci dvostruko i trostruko stariji od mene pravili su se da su moji prijatelji, govorili su mi da sam lepa, a kupovali su mi sve što sam htela - mobilne, odeću, cigarete i alkohol i drogu. Onda su me počeli odvoziti u druge gradove gde sam spavala i s njima i njihovim prijateljima. Imala sam 12 godina i mislila sam da je to normalno - toliko su mi "isprali' mozak" - opisuje Sara strahote njenog detinjstva.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Ona dodaje da su je ponekada vozili daleko da bi spavala sa nekim.

- Ponekad su me vozili nekoliko stotina kilometara da bih spavala sa sedam muškaraca zaredom - kaže i dodaje da odbijanje nije bilo opcija.

- Navukli su me na alkohol i drogu, što sama sebi nisam mogla da priuštim, a pretili su da će zapaliti kuću mojih roditelja - dodala je ona.

Otkrila je kako je njena majka prijavljivala policiji njene nestanke bezbroj puta, ali oni nisu preduzimali ništa jer su, prema njima, devojke same pristajale na to.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Socijalni radnici stavili su me u dom, ali moji zlostavljači bi me pokupili taksijem svakog dana. Kada bi me dovezli rano ujutro, osoblju u domu plaćali su da ćute o svemu - ispričala je nesrećna Sara.

Iz pedofilskog lanca uspela je da se izvuče tek sa 17 godina, ali samo zato što je za njih bila - prestara.

Printskrin: Youtube/COMING NEWS Printskrin: Youtube/COMING NEWS

Stravični lanac zlostavljanja je razotkriven 2010. godine kada je uhapšeno pet muškaraca zbog seksualnog iskorišćavanja devojčica, ali se ispostavilo da su oni samo vrh ledenog brega i da su seksualni predatori celu dekadu silovali na hiljade devojčica.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA