GRIZU, ČUPAJU I BIČUJU DO SMRTI: "GESTAPO" Islamske države su ŽENE koje muče sesksualne robinje!

Ako neka od devojaka istupi iz kolone, članice "Gestapoa" se obrušavaju na nju, grizu je, čupaju i bičuju, ponekad i do smrti

  • 13

Sestre Sabiha i Sadžida otete su i pretvorene u seksualne robinje. Sada ispunjavaju sve prohteve džihadista, da ih ne bi kaznile ozloglašene "mučiteljke ISIS-a".

VEZALI SU ME ZA KREVET, DROGIRALI I TUKLI: Kad sam se opirala silovanju, udarali su moju bebu!

- Gledali smo kako ih teroristi guraju u kamion. Rekli su nam da ih uzimaju za sebe jer su tako lepe - kaže Kafi Osman, rođak otetih tinejdžerki.

Sestre, koje imaju 18 i 16 godina, našle su se među stotinama devojaka koje Islamska država drži protiv njihove volje, izlažući ih svakodnevnoj torturi i poniženju, prenosi Dejli mejl.

Robinje su okovane lancima, od glave do pete obučene u crno, a o njihovoj slepoj poslušnosti brine se "Gestapo" Islamske države, sačinjen isključivo od žena. Mučiteljke naoružane puškama sprovode zatočenice u kolonama s jednog mesta na drugo.

Foto: Profimedia/Polaris Foto: Profimedia/Polaris

Ako neka od devojaka istupi iz kolone, članice "Gestapoa" se obrušavaju na nju, grizu je, čupaju i bičuju, ponekad i do smrti.

- Robinje nemaju nikakvu slobodu. Većinu vremena provode zatvorene u četiri zida i ne smeju čak ni da pogledaju kroz prozor. Uobičajene stvari, poput šminkanja i nošenja parfema, najstrože su zabranjene - kaže jedna učiteljica iz Sirije koja je mesecima živela pod nadzorom brutalne ženske jedinice Al-Kansa.

Ona je uspela da pobegne iz kandži mučiteljki, ali nekoliko njenih prijateljica nije bilo te sreće. Neke od njih su žive zakopane, a ostale su mogle da biraju između bičevanja i šutiranja.

Printskrin: Youtube/YS news Printskrin: Youtube/YS news

Članice "Gestapoa" ISIS-a zadužene su i za nadzor nad muškarcima, koje pljuju, vređaju i muče.

- Ako robinja zgreši, kaznićemo i njenog muža ili brata - kaže Um Abaid koja je bila deo Al-Kanse.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VAN

    12. jul 2015 | 05:15

    Ovakve brutalnosti normalan i civilizovan svet teško može da zamsli. Što povrdjuje značaj izreke da je" Čovek čoveku vuk". Ni jedna životinjska vrsta ne muči i ne zlostavlja pripadnike svoje vrste kao što ume čovek.

  • saj

    12. jul 2015 | 11:58

    ha ha videle bi one svog alaha kad bi ih ja dovatio bre..

  • Jovanka Iskreno

    12. jul 2015 | 13:12

    Bolesno, jako bolesno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA