TRAGEDIJA: Brusilicom sekao drva, pa PREREZAO SEBI VRAT!

- Odjednom mi se učinilo da brusilica više ne radi, izašla sam na terasu kuće i videla ga kako leži sav u krvi - kaže rođaka tračino nastradalog

  • 2

Mile Anušić (67) iz Brodskog Vinogorja u Hrvatskoj nastradao je kad je brusilica kojom je sekao grane u svom dvorištu odskočila i prerezala mu vrat.

STAKLO MU SE ZARILO U VRAT, MAJICA MU JE BILA SKROZ KRVAVA: Ispovest čoveka koji pokušao da spasi dečaka iz Niša, ali nije uspeo!

- Bila sam u kući, negde oko 9 sati Mile je rekao da ide ispred kuće ispilati neke grane. Videla sam da je one deblje grane rezao motornom testerom, a onda je rekao da će tanje grane prerezati brusilicom. Odjednom mi se učinilo da brusilica više ne radi, izašla sam na balkon kuće i videla ga kako leži sav u krvi. Zvali smo Hitnu, ali pomoći mu nije bilo - uplakano priča Milica Glavaš (47), rođaka tragično nastradalog Mileta.

Mile Anušić je ispred svoje kuće u Vodovodnoj ulici u prigradskom naselju Brodsko Vinogorje, jutros prikupio nešto granja i odlučio da ih izreže na manje komade.

Veće grane prvo je izrezao motornom testerom, a onda je tanje grane hteo da izreže brusilicom, na koju je učvrstio tanku reznu ploču. To je, navodno, radio i pre.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Ne znam što se dogodilo ovog puta, mogao je i imao vremena tanje grane polako i bez žurbe iseći sekiricom - priča Milica Glavaš, koja je živela u donjem delu kuće.

Susedi tragično stradalog ne mogu da veruju kakva bizarna smrt je zatekla Mileta.

(Telegraf.rs/ Izvor:24 sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    14. jul 2015 | 10:05

    Брусилицом сјеко дрва, е боже помози и света неђељо!!!!лака му црна земља

  • Heaven door

    15. jul 2015 | 18:08

    Prvi put čujem da se brusilicom seču drva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA