SILOVAO JE DOK JOJ NIJE SLOMIO VRAT? Da li je ovo zaslužena kazna za osumnjičenog za SRPSKI HOROR? (FOTO)

Osumnjičeni se tereti da je nesrećnoj ženi u toku silovanja grubo zabacio glavu, slomio joj dva vratna pršljena, a zatim joj, dok je silovao, pritiskao rukom usta i nos dok nije izdahnula

  • 21

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Milovana Mišića (36) iz Svrljiga, jer je osumnjičen da je 2. marta ove godine na svirep način, tokom silovanja usmrtio svoju sugrađanku Milinku Jeftić (82).

SVRLJIŠKI MANIJAK IPAK SILOVAO BAKU: Britalno je prebio i na kraju zadavio! (FOTO)

Napad na bespomoćnu staricu tužilaštvo je okvalifikovalo kao teško ubistvo u sticaju sa silovanjem za koje je zaprećena kazna zatvora od 40 godina.

Kako se navodi u optužnom aktu, Mišić je upao u kuću nesrećne žene, s vrata počeo da je udara pesnicama dok je nije oborio na zemlju, a zatim je nastavio da je tuče slomivši joj dva rebra.

NEKA GA PONOVO PUSTE, PA DA NASTAVI DA UBIJA: Žene iz Svrljiga ogorčene posle strašnog zločina

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Strgao joj je donji veš, navukao kondom i počeo da je siluje. Kako se baka i dalje borila, grubo joj je zabacio glavu, slomio joj dva vratna pršljena, a zatim joj, dok je silovao, pritiskao rukom usta i nos dok nije izdahnula.

Izvršio je premetačinu u njenoj kući u potrazi za novcem, a onda je uključio kvarcnu grejalicu i električni šporet u nameri da izazove požar kako bi prikrio tragove krivičnog dela.

Mrtvu baku pronašao je njen rođak Nebojša Gavrić i obavestio policiju.

Ključni dokaz koji je identifikovao Mišića kao surovog ubicu je kesica od kondoma pronađena pored tela žrtve na kojem su bili njegovi DNK tragovi.

Na saslušanju pred policijom Mišić je tvrdio da staricu nije silovao već da je ubio prilikom pokušaja pljačke. Kada mu je tužilaštvo predočilo dokaze da je ipak došlo do nasilnog seksualnog odnosa Mišić je odlučio da se nadalje brani ćutanjem.

Psihijatrijsko veštačenje je pokazalo da je Mišić zločin izvršio u uračunljivom stanju te da konzumiranje alkohola neposredno pre napada, nije uticalo na njegovu sposobnost da shvati značaj svojih postupaka.

Mišić je već robijao zbog napada na starice. On je odležao 12 godina jer je 2.000 godine ubio Ljubinku Nikodijević (66) iz sela Beloinje. Nakon puštanja na slobodu napao je Kosanku Živković (89) iz istog sela, ali je staricu spasila njena ćerka koja ga je prekinula u nečasnoj raboti.

Suđenje svrljiškom manijaku zakazano je za 24. juli.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tiha

    14. jul 2015 | 20:38

    Zatvor dozivotni za umobolnika nenormalnog,monstrum

  • Grofica

    14. jul 2015 | 22:22

    Gledajte pa ga opet pustite na slobodu! Dokle god su mizerne kazne za ovakva i slicna zverstva,bice svako na meti

  • Suza

    14. jul 2015 | 14:30

    Trebalo bi da se donese zakon, za svaki zlocin posebna kazna. 40 godina za ubistvo, plus minimum 20 godina za silovanje pa plus sve ostalo. Ako vec nemamo smrtnu kaznu, neka crkne u zatvoru. Po nasem zakonu, ako se dobro vlada mogao bi da izadje mnogo ranije, a ovakvi skotovi ne bi trebalo da se pustaju medju ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA