EKSPLODIRALA CISTERNA SA 16.500 LITARA BENZINA: Stravična nesreća u tunelu!

Prema nezvaničnim podacima, nesreća u Norveškoj se dogodila kada se na kamionu koji je prevozio benzin otkačila cisterna koja je udarila u betonski zid, a potom se i zapalila. Još nije poznato da li u ovoj nesreći ima žrtava

  • 0

Užasna nesreća dogodila se u Norveškoj kada je u podvodnom tunelu u Bremangeru eksplodirala cisterna koja je prevozila 16.500 litara benzina.

Jezivi snimci eksplozije u kojoj je kralj beogradskih noćnih klubova dignut u vazduh! (VIDEO)

Vatrogasne službe nisu u mogućnosti da uopšte uđu u tunel i dođu do vozila. Još nije poznato da li u ovoj nesreći ima žrtava.

Na fotografijama koje su objavili mediji vidi se gusti crni dim iznad tunela. Slike možete pogledati OVDE. Prema pisanju portala "Aftenposten.no" sa druge strane tunela uspelo je da se evakuiše 13 osoba, ali nije poznato koliko ih je još u njemu.

Prema nezvaničnim podacima, nesreća se dogodila kada se na kamionu koji je prevozio benzin otkačila cisterna koja je udarila u betonski zid, a potom se i zapalila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA