6 TEORIJA ZAVERE O SIRIZI: Stvorili su je Ameri, Rusi, Nemci, masoni, Satana ili Isus Hrist (FOTO)

Ako ste mislili da je trenutno vladajuću političku partiju u Grčkoj stvorila užasna ekonomska depresija, idiotske mere štednje, niske plate i penzije, visoka nezaposlenost, besparica i druge nebitne gluposti, moramo da vam kažemo da jednostavno niste u pravu

  • 6

Dok se evropska ideja o bratstvu i solidarnosti raspada pred našim očima, i dok se u Atini i Briselu odigravaju istorijski trenuci sa dalekosežnim posledicama po ceo Stari kontinent, ne možemo a da se ne zapitamo ko je stvorio Sirizu, partiju koja trenutno vlada egejskom republikom.

Zvuči nelogično da je ekonomska kriza uzrok njenog nastanku, a pošto se ništa, baš bukvalno ništa, ne dešava spontano i neplanski, mnogi ljudi pokušavaju da odgonetnu šta se krije iza ove vešto skrojene zavese uplakanih grčkih penzionera.

Ovo su neke teorije sa tim u vezi.

SIRIZU JE STVORILA AMERIKA

Gde ima dima, ima i Amerike. U to nema nikakve sumnje, zar ne? Dežurni krivac je dežurni krivac i nikada se ništa na belom svetu ne dešava a da u to nisu umešani vašingtonski prsti.

Čuli ste kada je onomad neka žena poginula u saobraćajnoj nesreći u Zimbabveu? To je deo velikog i složenog američkog plana za rušenje bolivijske vlade, koja je na drugom kontinentu.

Foto-ilustracija: Tanjug/AP, bundesbank.de Foto-ilustracija: Tanjug/AP, bundesbank.de

Pre nekoliko dana je dva tuceta ruskih vojnika poginulo nakon što se urušila zgrada kasarne? Amerika je sto posto platila izvođaču radova da ošljari da bi Putin ispao smešan a njegova armija glupa.

Uglavnom, Amerika je stvorila Sirizu i to je činjenica. Varufakis je recimo bio profesor u Americi, znači da je američko dete, a pošto se školovao na Univerzitetu u Eseksu i engleski je đak pride. Isto važi za Ciprasa: kako je moguće da se neko tek tako pojavi u zemlji u kojoj je narod izgubio svaku veru u sve političke lidere pre njega jer su državu doveli do zida i onda naterali narod da u taj zid krvnički udara dok ne padne zbog potresa mozga.

E, pošto smo ustanovili ko je stvorio Sirizu, sada možemo ukratko da se pozabavimo odgovorom na pitanje zbog čega. Tu već postoje razmimoilaženja. Jedni misle da je to da bi se uništila Evropska unija, drugi misle da bi se EU zadržala pod američkom čizmom, treći smatraju da Grčku žele da prodaju ponovo Turskoj, kako bi je oni okupirali. Vreme će pokazati ko je bio u pravu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

SIRIZU JE STVORILA RUSIJA

Medved se vratio na svetsku scenu u velikom stilu, vođen čvrstom ruskom Vladimira Vladimiroviča. Krim je samo početak, kraj će biti u Portugaliji. Ujedinjena Evropa od Lisabona do Vladivostoka glavni je cilj Kremlja.

Rusi žele da "turski tok" ide preko Grčke, Makedonije i Srbije, a žele i da sebi potčine Evropsku uniju. Zato je Atina samo početna stanica. I zato su stvorili Sirizu, nakon što su prethodno veštom manipulacijom naterali Evropsku komisiju, Evropsku centralnu banku i Međunarodni monetarni fond da finansijskim i ekonomskim idiotlukom dovedu Grke u situaciju da se bore na život i smrt.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dokaz u prilog toga je bukvalno neoboriv: postoji imejl prepiska između glavnog ideologa novog ruskog nacionalizma, Aleksandra Dugina, i njegovih najbližih ljudi, sa visokim funkcionerima Sirize i Nezavisnih Grka, partije koja je sa Sirizom formirala koalicionu vladu.

SIRIZU JE STVORILA NEMAČKA

Nema nikakve sumnje: ova teorija je jednako tačna koliko i dve prethodne, ni u nju nema nikakve sumnje, i ona je jedina istina. Nećemo uopšte ni da se bavimo logičkim kontraargumentima jer je logika za naivne budale.

Pošto smo dakle dokazali da je Sirizu stvorila Nemačka, hajde da vidimo sa kojim je ciljem to uradila. Tu opet nema nikakve sumnje: Nemci su to uradili da bi doveli do fiskalne centralizacije evrozone a u sledećem koraku i do federalizacije Evropske unije u kojoj će se i formalno srušiti suvereniteti svih država članica. Pod naravno nemačkim vođstvom.

Volfgang Šojble, nemački ministar finansija. Foto: AP/Tanjug Volfgang Šojble, nemački ministar finansija. Foto: AP/Tanjug

SIRIZU SU STVORILI MASONI

Apsolutno tačna postavka! Zbog čega bi to uradili? Motivacija je identična ovoj nemačkoj o kojoj smo gore pričali i koju smo takođe ubedljivo dokazali.

SIRIZA JE ORUŽJE U RUKAMA ĐAVOLA

Sve komunjare su oružje u rukama đavola, i to je naučno dokazana činjenica o kojoj je smešno dalje raspravljati.

Opšte je poznato da Bog zdušno podržava mere štednje (piše negde pri kraju Biblije), zdušno podržava niske penzije, bedne plate, visoku nezaposlenost među mladima i visoku nezaposlenost generalno, kao naravno i jaz između bogatih i siromašnih. Bog takođe voli svešteničko salo i želi da ono bude još veće. Ništa Bogu nije draže od zatamnjenog stakla na popovskom "audiju".

Printskrin: Youtube/Global News Printskrin: Youtube/Global News

Imajući sve to u vidu, potpuno je jasno da je organizacija koja se bori protiv bede i siromaštva, protiv nezaposlenosti, protiv mera štednje, protiv bednih plata i penzija, te za nekakva ljudska prava i istinsku demokratiju: oružje u rukama Satane.

SIRIZA JE PRODUŽENA RUKA ISUSA HRISTA

Kažu da su partizani krajem 1944. godine marširali Beogradom i pevali: "Mi smo vojska sa pet roga / borimo se protiv boga / ali ne i protiv Hrista / jer i on je komunista". Ovo je samo vrh ledenog brega koji ubedljivo dokazuje da je trenutno vladajuća grčka partija zapravo božja tvorevina.

Drugi ključni dokaz je taj da je ime Aleksis (ime lidera Sirize i predsednika grčke vlade, Ciprasa) grčka varijanta koja je u ruskoj Aleksej, a to je ime ubijenog ruskog carevića, sina Nikolaja II i naslednika prestola.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Pored toga, Grci su referendum sproveli dva dana pre Ivanjdana, a najbolja prijateljica Ciprasove babe po majci (prijateljica koja je inače rođene na Petrovdan dok je njen muž je rođen na Ilindan) je na dan kada je rođen budući direktor osnovne škole koju je lider Sirize pohađao, sanjala kako jabuka pada sa neba ispred ekspoziture Narodne banke Grčke u blizini Trga Sintagma.

Takođe, opšte je poznato da se Isus Hrist zdušno protivi merama štednje (piše negde pri kraju Biblije), niskim penzijama, bednim platama, visokoj nezaposlenosti među mladima i visokoj nezaposlenosti generalno, kao naravno i jazu između bogatih i siromašnih. Isus takođe ne voli svešteničko salo i ne želi da ono bude još veće. Ništa Hristu nije mrskije od zatamnjenog stakla na popovskom "audiju".

Imajući sve to u vidu, potpuno je jasno da je organizacija koja se bori protiv bede i siromaštva, protiv nezaposlenosti, protiv mera štednje, protiv bednih plata i penzija, te za nekakva ljudska prava i istinsku demokratiju: oružje u rukama Isusa Hrista.

(Z. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iliona

    15. jul 2015 | 21:32

    Podsmevate se na ovaj nacin Grckom narodu koji je "PRAVA ISTINA" potpuno izigran od te iste Sirize ko god da je njen stvoritelj a to je ocigledno.

  • obilic

    16. jul 2015 | 10:23

    Lepo napisano pozdrav za novinara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA