PANIKA U AUSTRALIJI: Čovek vezao eksploziv za sebe, uzeo najmanje jednog taoca!

Policija je potvrdila da je talačka situacija u toku i blokirali su park u kojem se nalazi čovek sa eksplozivom

  • 1

Koridori policije blokirali su park Banburi u Australiji zbog sumnje da je čovek sa eksplozivom uzeo najmanje jednu osobu za taoca.

OVO JE NAJSTRAŠNIJI SNIMAK IKAD NAPRAVLJEN: Šta su tačno snimili ovi ljudi? (VIDEO)

Međutim, informacija da on poseduje eksploziv i dalje nije potvrđena.

Lokalni mediji ističu da je napadač čovek srednjih godina. Kako navode, on sedi u "turskom sedu" pored taoca koji leži na travi licem na dole. Osim toga, ističe se da je osumnjičeni policijskim zvaničnicima postavio poruku na automobilu koji je u blizini parkiran.

Objavite Bati Arčibald izveštaj - piše na poruci.

Kako se navodi, policija je blokirala okolne ulice, a na licu mesta su i vozila hitne pomoći kao i vatrogasci, kao i policijska jedinica sa psima tragačima. U obližnjim ulicama mogu se videti policajci u pancirima kako leže na ulici blizu mesta dešavanja.

Osim toga, lokalni reporteri na Tviteru ističu da su na lice mesta stigli i snajperisti. Američki ABC prenosi da osumnjičeni verovatno ima eksploziv zakačen za svoje telo, dodajući da im je policija potvrdila da se radi o talačkoj situaciji. Međutim, kako navode, ne mogu da u ovom trenutku daju više informacija.

Banberi je treći grad po veličini u saveznoj državi Zapadna Australija, sa populacijom od skoro 70.000 ljudi i nalazi se 175 kilometara jugozapadno od Perta.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale88

    16. jul 2015 | 22:31

    Sta se sad bunite, zapad je te teroriste i stvorio..! Sad kad budete opet oruzju slali kurdima, opet bacajte pogrešnim..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA