SRBIJA JE NAJGORE MESTO NA ZEMLJI, MRZIM TO ŠTO ŽIVIM OVDE! Evo šta je sve rekao jedan AMERIKANAC SRPSKOG POREKLA! (FOTO)

"Srbija je nešto poput momka koji ne može da pređe preko činjenice da ga je devojka ostavila, odselila se i pozvala policiju. Sada, posle 15 godina, on sedi, nezaposlen u stanu, plače zbog toga što je njegova bivša bila takva ku*ka", kaže američki bloger, navodno srpskog porekla

Anonimni Amerikanac koji tvrdi da je  srpskog porekla napravio je blog na kom olakšava dušu pišući loše stvari o Srbima.

PA, NAPOKON SU PRIZNALI! Gardijan: Amerika i Britanija režirale i dozvolile zločin u Srebrenici! (FOTO)

Kako ovaj čovek kaže, bio je primoran da dođe u Srbiju zbog posla, ali pošto ne može javno da iskazuje svoje negativno mišljenje o tom iskustvu, odlučio je da napravi blog.

"Ovo je moja terapija. Iz Amerike sam, srpskih korena, a trenutno sam zbog posla primoran da živim u Srbiji. Mrzim to. Mislim da je Srbija najgore mesto na zemlji.

Pošto ne mogu da kažem jasno i glasno šta mislim o Srbima, jer su osetljivi, odlučio sam da napravim ovaj blog", piše američki bloger.

Printskrin: serbia-sucks.blogspot.com Printskrin: serbia-sucks.blogspot.com

Besni bloger na svoj sajtu pominje i Novaka Đokovića, koji mu se takođe ne dopada, opisuje kako "srpsko samosažaljevanje ne poznaje granice", a nije se uzdržao ni komentarisanja bombardovanja Srbije.

Na petnaestogodišnjicu NATO agresije, on je odlučio da napiše svoje viđenje cele situacije u našoj zemlji, i to na sledeći način:

"Srbija je nešto poput momka koji ne može da pređe preko činjenice da ga je devojka ostavila, odselila se i pozvala policiju. Sada, posle 15 godina, on sedi, nezaposlen u stanu, plače zbog toga što je njegova bivša bila takva ku*ka".

Govoreći o Srbiji, dotakao se i noćnog života koji je odavno simbol naše zemlje u inostranstvu, za koji je rekao da je "potpuno prosečan", a usput je pomenuo još nekoliko "činjenica" o Srbima.

Printskrin: serbia-sucks.blogspot.com Printskrin: serbia-sucks.blogspot.com

"Srbi su asocijalni. Niko ne govori ni sa kim, osim sa ljudima iz grupe s kojom je došao. Nema seksa. Srbi imaju tendenciju da budu malo nervozni kada je to u pitanju".

Koja to lepo devojka - po kojima je Srbija takođe poznata - ga je odbila, pa je ovaj Amerikanac to pripisao nervozi na pomen seksa, kao i da li je zaista reč o čoveku našeg porekla - nikada nećemo saznati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA