UBIO OCA METALNOM ŠTANGLOM ZBOG KRAVE? Detalji jezivog zločina, koji je potresao Srbiju!

Osumnjičeni za ubistvo, do sada, kako saznajemo, nije imao nikakvih problema sa policijom

  • 4

Ljubiša Mijatović (41) iz Čokešine uhapšen je zbog sumnje da je ubio oca Đorđa (81) u porodičnoj kući.

NAJSTRAŠNIJA PORODIČNA TRAGEDIJA: Sin ubio MAJKU!

Kako saznajemo, sin je udario oca metalnom štanglom po glavi i udarac je, usled siline i karaktera predmeta, bio smrtonosan. Nesretni starac pao je "kao snop".

- Đorđe, koji je slovio za dobrog i čestitog domaćina, u četvrtak ujutru, prodao je kravu. Ljubiša je iskoristio trenutak, oko 16 časova, kada mu nije bila supruga u kući, da traži novac od oca. Starac nije želeo da mu da novac, posebno ne u iznosu koji je tražio. Onda je uzeo metalnu štanglu i "presudio" ocu - pričaju sagovornici "Večernjih novosti" bliski istrazi.

POZAJMIO MU PARE, A ON GA UBIO S PET METAKA: I evo koliku je kaznu dobio!

Foto: odditycentral.com Foto: odditycentral.com

Osumnjičeni za ubistvo, do sada, kako saznajemo, nije imao nikakvih problema sa policijom. U nekoliko navrata je tražio pomoć psihijatra zbog čega je odlazio u bolnicu, ali nikada nije zadržan na lečenju.

- Ne možemo da verujemo da lekari nisu primetili da je bolestan i da mu treba lečenje, posebno oni koji su tako revnosno, nedavno, tobože zbrinjavali i u papirima opisivali stanje bivšeg rukovodioca lozničke policije, koji je za relativno kratko vreme, pet puta hapšen, četiri puta u Srbiji i jednom u Austriji za teška krivična dela, od trgovine ljudima do krađa, razbojništava i prevara - kažu komšije.

Upućeni meštani kažu da su se Mijatovići dobro slagali i da je vest o zločinu, utoliko više iznenadila meštane tog mirnog sela. Osumnjičeni za ubistvo, inače, ima dvojicu sinova, koji su studenti za koje poznanici kažu da su više nego mladići za primer. Ljubišina supruga je, takođe, žena za primer.

Tokom istrage sledi i veštačenje osumnjičenog za ubistvo oca, o stepenu njegove, eventualne, neuračuljivosti.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • exns

    17. jul 2015 | 15:34

    Svi za primer, a štangle sevaju

  • vikikiki

    18. jul 2015 | 13:14

    Ja stvarno ne znam za mojih 30god da se neko od mestana posvadjao

  • ja

    18. jul 2015 | 13:12

    Nikad nije ni bio psihicki stabilan,ali to niko nije spominjao.Iznenadila sam se kad sam cula,jer za mojih 30god nisam cula da se neko od mestana posvadjao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA