UJEDINILA JE DVA NAJAČA KARTELA NA SVETU: Ne dajte da vas lepota žene NAJTRAŽENIJEG NARKO-BOSA zavara!

Glamurozna kraljica lepote El Čapu je upoznala kada je imala samo 17 godina, a venčali su se na njen 18 rođendan

  • 0

Nakon što je iz zatvora u Meksiku pobegao "kralj droge" El Čapo Guzman, u fokusu policije je njegova supruga, 25-godišnja Ema Koronel, jer pretpostavljaju da će njih dvoje pokušati da se sastanu.

Zbog OVE LEPOTICE je meksički narko-bos na spektakularan način pobegao iz zatvora! (FOTO)

A Ema Koronel sve je samo ne pristojna supruga mafijaškog bosa. Njena lepota ne sme da vas zavara.

Ema je, istina, bila kraljica lepote, ali za El Čapu se udala kako bi se tim brakom ujedinile dve mafijaške porodice, Koronel i Guzman, koje su stvorile Sinaloa kartel, najjači narko-kartel na svetu.

Najmanje šest članova Emine porodice je u zatvoru, uključujući i njenog oca koji je vodio operacije krijumčarenja droge za Sinola kartel iz Meksika u SAD.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Ema je takođe bila uz El Čapu kada je uhapšen u februaru prošle godine. Ne treba sumnjati da je upoznata sa svim krvavim brutalnostima kriminalnog podzemlja, piše "Dejli mejl".

Glamurozna kraljica lepote El Čapu je upoznala kada je imala samo 17 godina, a venčali su se na njen 18 rođendan. Ona je inače treća supruga 60-godišnjeg narko-bosa, a 2011. godine u Kaliforniji je rodila devojčice, blizaninje.

Ipak, njihov otac nije naveden u rodnim listovima, verovatno zato što je bio najtraženiji čovek i u SAD-u i u Meksiku.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

DA LI SU NAMERNO PUSTILI "EL ČAPA"? Evo koliko je stražarima trebalo da primete da je meksički narko-bos pobegao iz zatvora (VIDEO)

I opet je, nakon što je pobegao iz jednog od najčuvanijih zatvora prošle subote na neverovatan način - motorom i kroz podzemni tunel.

(Telegraf.rs / Izvor:dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA