I Hilari Klinton voli da cugne iz flajke! (FOTO)

Američka državna sekretarka opustila se u kafeu "Havana" u Kartageni, nakon sastanka sa 30 lidera zemalja zapadne hemisfere

  • 3

Državna sekretarka Sjedinjenih Američkih Država Hilari Klinton fotografisana je u jednom noćnom klubu u Kartageni, u Kolumbiji. Američka političarka se opustila nakon sastanka sa 30 lidera država Severne i Južne Amerike na Samitu zemalja zapadne hemisfere, održanom u Kartageni.

Poznata po svedenoj i zvaničnoj odeći, šezdesetčetvorogodišnja Hilari iznenadila je prisutne u kafeu "Havana" kada se pojavila u ležernoj cnoj haljini i puštene kose. Ona je najveći deo večeri provela igrajući salsu. Prema izjavama osoblja kafea, američka sekretarka i njeno društvo popili su desetak piva, dve čaše viskija i nekoliko boca vode.

Lideri zemalja zapadne hemisfere sastali su se u Kartageni da bi razgovarali o tekućim ekonomskim i političkim odnosima Severne i Južne Amerike. Samit se završava danas, a u petak je kratko bio prekinut zbog tri eksplozije za koje se sumnja da su ih podmetnuli levičarski gerilci.

(M. S. / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • web

    16. april 2012 | 20:47

    koga bre zaludjujes? pa cirka bre za sve pare! napred hilari! to lavice!

  • prof. Darko Lazic

    16. april 2012 | 20:46

    ja mislim da ona ne pije nego samo prati prijateljice i ne zeli da se izdvaja! a u stvari se njoj pivo gadi!

  • Tijana

    16. april 2012 | 20:46

    svi bre vole da cirkaju! koga oni to foliraju kao demokratija!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA