Osuđivani član Nacionalnog stroja odlučio da promeni pol! (FOTO)

Dolf Pospiš iz Novog Sada bio je član neonacističke organizacije Nacionalni stroj. U zatvoru je proveo više od tri godine zbog incidenata povezanih sa izazivanjem verske, rasne i nacionalne mržnje. Danas zove Dajana, prolazi kroz osetljiv period uzimanja hormonske terapije i nada se skoroj promeni pola

  • 12

Dolf Pospiš je nekada osuđivani član neonacističke organizacije Nacionalni stroj koji je odlučio da promeni pol.

SANJAO SAM DAN KADA ĆU RAZBITI PEDERA: Ispovest srpskog neonaciste!

Kako prenosi N1, taj čovek se danas zove Dajana, prolazi kroz osetljiv period uzimanja hormonske terapije i nada se skoroj promeni pola.

Pospiš je u zatvoru proveo više od tri godine zbog incidenata povezanih sa izazivanjem verske, rasne i nacionalne mržnje.

Dajana po prvi put javno govori o svojoj transformaciji i kaže da je neonacizam njena ružna prošlost, i faza u koju je kao nesigurna tinejdžerka bežala jer nije mogla da prihvati sebe onakvu kakva jeste.

- Ja sam izmislila sve te likove, zbog svojih nezadovoljstava, frustracija i kompleksa. Ne postoji ni Dolf, ni Adolf, ni Rudolf. Postoji samo Dajana - kaže ona.

Dajana tvrdi da je potiskivala svoju pravu prirodu, prikrivajući je ekstremima zbog osude društva, iako je oduvek znala da je žena.

Nije lako za objasniti. Povučeš se u sebe i mrziš to, i počne toliko da ti smeta da izgubiš sebe. Pravilo mi je haos u glavi, potogovo u pubertetu - šta sad? Ja sam svesna i osećam se kako se osećam, a ćutim. Osećam se kao žensko, a nemam kome da kažem, pogotovo pre deset ili više godina. Nemaš kome da kažeš, da se požališ, jer okolina je ovde ortodoksna i tek tad nisu razumeli - priča Dajana.

Ćitavu vest možete pročitati na sajtu N1, na ovom linku!

(Telegraf.rs /Izvor: N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    23. jul 2015 | 22:42

    Sta ti je zatvor...skroz promeni coveka

  • S.H.A.R.P-ovac

    23. jul 2015 | 22:29

    Uvek su ti "naci" bili malo latenti homici.Prvo sve mrze oko sebe a drze se ko "topla braca".Pa ni ovo nije za cudjenje.Medju njima ima naj vise homofoba a to su prvi znaci da su i potencijalni ;)...

  • Srb

    23. jul 2015 | 23:25

    Naviko da ga prima...pa mu se svidelo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA