POGLEDAJTE KRVAVU OSVETU TURAKA: Evo kako su uništili bazu ISLAMSKE DRŽAVE! (VIDEO)

Nakon napada islamista, turske snage vraćaju udarac i to baš na sirijskoj granici

  • 11

Nemiri između Turske i Islamske države ne prestaju.

NEMIRI U TURSKOJ: Protesti zbog terorističkog napada ISIS-a na decu (FOTO)

Nakon što su napadnute od islamista, turske snage uzvraćaju udarac, uništavanjem islamske baze i to baš na sirijskoj granici.

A, to izgleda upravo ovako:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aronija

    25. jul 2015 | 15:53

    Prava stvar! Svakim 'ličnim" činom,ovako reagovati !! Pa nisu oni jači od države, a posebno Turske koja posle Rusije ubedljivo najviše u Evropi izdvaja za naoružanje !

  • ok

    25. jul 2015 | 15:37

    Nema šale sa Turcima

  • annonymous

    26. jul 2015 | 01:07

    e da.. do jucer ih turska u svemu pomagala i prakticki bila njihov zastupnike u UN i po cije ranjenike su svake noci isla turksa vojna vozila da ih prevezu u tursku na ljecene u vojne bolnice a sad ih ovako tretiraju? sad je samo pitanje koliko ce djamija i trznica u turskoj da leti u zrak za uzvratnu zahvalnost.. plan amerike polako ali sigurno siri rat kome se ne vidi kraja a kojeg, treba dobro naglasiti, su upravo amerikanci otpoceli jer samo ratom mogu sebe izbaviti iz krize. oni su odavno javno rekli da su toliko prezaduzeni i u tolikoj krizi da samo ratom, unistavanjem drugih- pa ako treba i same amerike, ponistavaju dug kojeg nemaju namjeru vratiti (ako ja tebi dugujem- unistim te da se kod mene zaduzis a MMF je- amerika! a ako na mojim temeljima bude osnovana neka druga drzava- ne znaci da toj istoj mora da budu pripisani i moji dugovi). to sto amerika sprovodi je cisto kolektivno samoubojstvo a od njegovog sprovodenja samo amerika ima ponajvise koristi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA