BIVŠI MENADŽER SE OSVETIO LUTRIJI? Istraga o loto skandalu se nastavlja

- Postoje indicije da je upravo on učestvovao u nameštanju kako bi se diskreditovala "Lutrija Srbije", jer ga je prelazak sa hrvatskog na srpski softver finanijski pogodio - kaže izvor blizak istrazi

  • 33

Svi članovi komisije, voditeljka i tehnička lica zadužena za ispisivanje izvučenih loto brojeva na ekranu prošli su poligrafsko ispitivanje policije.

DIREKTOR DRŽAVNE LUTRIJE PODNEO OSTAVKU: Nećete verovati šta je naveo kao razlog!

Izvor blizak lisu "Alo" otkrio je da postoji sumnja da je bivši menadžer u "Lutriji Srbije" namerno prouzrokovao skandal jer je njemu prelazak na srpski softver sa hrvatskog naneo veliki finansijski gubitak.

- Hrvatska firma čiji softver je dosad korišćen zarađivala je od tog posla basnoslovne sume, pošto samo njegovo održavanje softvera na godišnjem nivou košta oko 110.000 evra. Kada se na to dodaju intervencije i popravke servera, ta cifra se pvećava i do nekoliko puta - otkriva izvor.

EVO ŠTA KAŽU IZ DRŽAVNE LUTRIJE O LOTO SKANDALU: Uplata listića nam je porasla, moguće je da je broj 21 izvučen! (FOTO) (VIDEO)

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

On dodaje da je prava sramota što "Lutrija Srbije" nije ranije napravila svoj softver koji je vrlo jednostavan.

- Ovaj direkor je nedavno prešao u jednu konkurentsku firmu koja posluje na teritoriji Srbije. Postoje indicije da upravo on učestvovao u nameštanju kako bi se diskreditovala "Lutrija Srbije", a sumnja se da su nejgovi odnosi sa hrvatskim partnerom prevazilazili okvire poslovne korektnosti - kaže izvor koji podseća da je za mesec dana u upotrebu trebao da uđe softver Vojnotehničkog instituta.

REŠENA MISTERIJA BROJA 21? Evo kako je Državna lutrija OBJASNILA LOTO SKANDAL! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Dosadan Dan Printskrin: Youtube/Dosadan Dan

Policijsko veštačenje pokazalo je i da je jedna kuglica u loto bubnju bila oštećena, piše "Blic"

- Sada nam je prioritet da utvrdimo kako je i kada došlo do oštećenja i da li je to uticalo na regularnost izvlačenja - kaže izvor.

MATEMATIČARI OBJASNILI: Evo kolika je VEROVATNOĆA da se desi ono što se desilo u LOTO SKANDALU!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    31. jul 2015 | 09:09

    Postoji li negde neko ko je dobio sedmicu ?Zivimo u maloj zemlji gde se sve zna i svi imaju zajednicke prijatelje kumove rodjake poznanike,pa jeste li vi ili neko koga poznajete culi za srecnog dobitnika ? Ja nisam

  • kordunas

    31. jul 2015 | 07:29

    LOTO-porez za budale

  • Biznismen kicadjo

    31. jul 2015 | 05:09

    Ajde da poverujem da su slucajno pogodili koji ce broj da izadje. Ali da su isto tako slucajno unapred pogodili koliko ce njih da pogodi 5 brojeva,malo mnogo slucajnosti. Pogledajte video,pazite pre nego sto pocne izvlacenje petog broja,oni greskom izbacuju da sa 5 pogodjenih ima 28 listica,iako u tom trenutku ne racunaju 27icu,iako nema 5 brojeva,nisu izvuceni.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA