"TROJE DECE OSTAVIO BEZ RODITELJA": Jezivi detalji ubistva koje je pre 15 godina POTRESLO SRBIJU!

- Izgubili smo nadu da će ubistvo mog brata, snaje i njihove sekretarice biti rasvetljeno. Sada se nadamo da će ubica, koji je posle više od 15 godina uhapšen, biti najstrože kažnjen - kaže Nenadov brat, Božidar Bukinac

  • 2

Tridesetosmogodišnji Boris Stevanović uhapšen je zbog sumnje da je u maju 2000. godine u kancelariji "Base internacional", ubio Nenada Bukinca, vlasnika firme, njegovu suprugu Grkinju Pinalopi Papanaku i sekretaricu Slađanu Jevtić.

POLICIJA REŠILA UBISTVO KOJE JE 2000. POTRESLO SRBIJU: Osumnjičeni uhapšen posle 15 godina!

- Izgubili smo nadu da će ubistvo mog brata, snaje i njihove sekretarice biti rasvetljeno. Sada se nadamo da će ubica, koji je posle više od 15 godina uhapšen, biti najstrože kažnjen - kaže Nenadov brat, Božidar Bukinac.

Za ubistvo njegovog brata od strica Nenada Bukinca, vlasnika firme "Bejz internešenal", snaje Pinalopi Papanaku i sekretarice firme Slađane Jevtić 12. maja 2000. u prostorijama preduzeća u Novom Beogradu, osumnjičen je Boris Stevanović (38), bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Nisam mogao da verujem kada mi je tetka javila da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo moga brata. Sada samo očekujemo pravdu, da bude kažnjen za trostruko ubistvo i što je troje dece ostavio bez roditelja. Zašto ih je ubio ne znam, niti mogu da naslutim, ali sam siguran da ga moj brat nije poznavao. Nenad je sa suprugom i decom živeo skromno, nije se zamerao, radio je pošteno - kaže Božidar Bukinac.

Osumnjičeni Stevanović je posle višegodišnje istrage uhapšen po povratku iz Grčke, gde je bio na letovanju. Upravo u toj zemlji, u turističkom gradu Katerini žive Jorgos, Korina i Rina, deca kojima je Stevanović ubio roditelje.

- Osumnjičeni Stevanović je priznao ubistva. Nije želeo da objasni koje su bile pobude. Da li je motiv bilo razbojništvo ili ih je ubio po nečijem nalogu. I ako jeste, po čijem - kaže izvor blizak istrazi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Osumnjičenom Stevanoviću je sudija odredio pritvor do 30 dana. Iako osumnjičeni ne želi da otkrije zbog čega je ubio Bukinca, njegovu suprugu i sekretaricu, istražitelji sumnjaju da je to uradio po nečijem nalogu i da je za to plaćen.

- Bukinac nije imao nikakvih sukoba, ali sve više verujemo da je u poslu nekome zasmetao i istraga ide u tom pravcu. Treba da se ustanovi ko je imao koristi od toga da prestane sa poslom, u stvari ko je preuzeo njegov biznis - kaže naš izvor iz istrage.

Dve godine pre nego što je ubijen, Bukinac je otvorio veleprodaju obuće, koju je uvozio iz Italije i Grčke, a takođe je poslovao i sa našim firmama. Da li je nekome zasmetao i ko je ta osoba koja je htela da preuzme tržište na koje je on plasirao robu, istraga tek treba da utvrdi.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojnik

    31. jul 2015 | 11:51

    Verovatno nije hteo politicaru nekom reket da placa,jos je ubica bio u JSO,sta vise reci..Politika=kriminal

  • R.O.S.A

    2. avgust 2015 | 13:37

    Samo vase novine su skupile hrabrosti sad za sad da kazu da je ubica nekadasnji clan JSO-a. Ovakva ubistva moze samo profi ubica da izvrsi ili mnogo posten, cestit i siromah covek koji nema izlaz iz situacije a prete mu imucni ljudi a nema zakona ako nemas pare. Nazalost to je srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA