SEKSI VODITELJKA LOTOA SASLUŠANA U POLICIJI: Novi detalji skandala koji je uzdrmao Srbiju!

Na proveru će ići i svi dobitnici "sedmice" i "šestice" u poslednjih nekoliko meseci, a posebno će pod lupom biti dobitnici u kolima u kojima nije bilo "sedmice", a izvučen je mali broj "šestica"

  • 14

Policija je u četvrtak saslušala i testirala na "detektoru laži" jedanaest ljudi koji su učestvovali u organizaciji sumnjivog loto izvlačenja u utorak.

Mediji pišu da su svi su prošli poligrafsko ispitivanje, a u petak će biti nastavljena saslušanja.

Izvor "Novosti" kaže da će na proveru i svi dobitnici "sedmice" i "šestice" u poslednjih nekoliko meseci.

SRPSKI LOTO NIJE NAMEŠTEN, ZA SVE SU KRIVI HRVATI KOJI ŽELE DA GA UNIŠTE: Šokiraće vas ISTINA o LUTRIJI U SRBIJI!

Posebno će pod lupom biti dobitnici u kolima u kojima nije bilo "sedmice", a izvučen je mali broj "šestica" koje su donele velike sume. Policija će ispitivati ko su bili dobitnici i da li ih je uopšte bilo.

PREVARA UŽIVO? Da li je ovo dokaz da je srpski Loto namešten? (VIDEO)

Printskrin: Youtube/Dosadan Dan Printskrin: Youtube/Dosadan Dan

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je potvrdio da je policija na osnovu zahteva nadležnog tužilaštva u četvrtak saslušavala nekoliko osoba povodom sumnji u regularnost izvlačenja brojeva, kao i da će se nastaviti sa poligrafskim testiranjima.

VUČIĆ HAPSI ZBOG LOTO SKANDALA: Zna se gde će DA PUTUJU oni koji su učestvovali u ovome!

- Među saslušanima su članovi komisije, voditeljka emisije, kao i tehničko osoblje zaduženo za grafički prikaz brojeva i rukovođenje radom bubnja - kazao je Stefanović. Prema njegovim rečima, biće veštačene i loptice koje su korišćene prilikom izvlačenja brojeva:

Printskrin: TV Prva, freeimages.com/Jean Scheijen Printskrin: TV Prva, freeimages.com/Jean Scheijen

Podsetimo, skandal koji je probudio sumnju dogodio se tokom izvlačenja loptica u 59. kolu kada se broj 21 najpre pojavio u grafici na ekranu, a tek pola minuta kasnije izvučen je iz bubnja.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vasic

    31. jul 2015 | 13:39

    Lazu svi su lopovi

  • nisam igrac lota radi ovoga

    31. jul 2015 | 13:08

    Zasto se obilazi najvaznija stvar.?Montaza slike.naravno , voditeljka vidi da su lopte koje ispadaju nevazne.Gledaoci vide finalni dio koji je izmontiran...jednostavno.tokom dana bubanj je za vrijeme snimanja izbacio sve lopte.kompjuter je pronasao kombinaciju koje nema i sad se taj dio montira..jednostavno...a vjestacit loptice je budalastina koja odvlaci od istine...pregledajte emisije pa cete vidjeti da se nikada ne vidi kompletno ispadanje loptice..sve su to rezovi..snimci bubnja pa na kraju pun kadar broja koji treba..jednostvno prosto....Znaci.Prevara je u montazi slike sa izaslim brojevima..da se dzaba ne dulji...

  • Deda Radoje

    31. jul 2015 | 13:06

    Zagledajte bolje ovo devojce...cita loto brojeve ...bez gaća...valjda da nam skrene pažnju na sebe...a ne na fingirane brojeve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA