HRVATI UZVRAĆAJU UDARAC: Evo koga će TUŽITI zato što su ih okrivili za LOTO SKANDAL u Srbiji!

Podsetimo, bivši predsednik skupštine Državne lutrije Srbije Vladimir Đukanović je krivicu za greške pri izvlačenju loto brojeva prebacio na hrvatski softver "Nirvane"

  • 2

Državna lutrija Srbije koristi softver kompanije "Nirvana" iz Zagreba koja je najavila da će podneti tužbu protiv srpske lutrije jer, navodno već četiri godine ne plaća licencu.

SRPSKI LOTO NIJE NAMEŠTEN, ZA SVE SU KRIVI HRVATI KOJI ŽELE DA GA UNIŠTE: Šokiraće vas ISTINA o LUTRIJI U SRBIJI!

Vlasnik "Nirvane" Arsen Dobrota izjavio je za "Večernji list" da je ta kompanija pre 10 godina Lutriji Srbije isporučila pomenuti softver koji su 2000. godine isporučili i Hrvatskoj lutriji.

NOVI OBRT U LOTO MISTERIJI: Kuglica 21 je bila oštećena!

- Kad je Vladimir Đukanović došao u Lutriju Srbije, prestali su da nam plaćaju licencu, a softver već četiri godine i dalje bespravno koriste - rekao je Dobrota i naveo da je bilo pokušaja da se to pitanje najpre reši mirnim putem.

SEKSI VODITELJKA LOTOA SASLUŠANA U POLICIJI: Novi detalji skandala koji je uzdrmao Srbiju!

Foto: lutrija.rs, Telegraf Foto: lutrija.rs, Telegraf

- Pokušali smo spor rešiti mirnim putem, ali sad pripremamo tužbu. Lutrija Srbije koristi naš softver, no televizijsko izvlačenje prati drugi softver koji s "Nirvanom" nema veze - rekao je Dobrota.

On tvrdi da njihov softver nije odgovoran za greške u spornom izvlačenju 59. kola "loto" brojeva srpske lutrije.

PREVARA UŽIVO? Da li je ovo dokaz da je srpski Loto namešten? (VIDEO)

- Mislim da se nije moglo manipulirati izvlačenjem, već se radilo o grešci operatera, odnosno loše je napravljen softver za praćenje TV izvlačenja - napomenuo je Dobrota.

Bivši predsednik skupštine Državne lutrije Srbije Vladimir Đukanović je krivicu za greške pri izvlačenju loto brojeva prebacio na softver "Nirvane".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TT

    31. jul 2015 | 18:55

    Neka im plati onaj i oni koji su ih dovukli u Srbiju umesto da su uključili domaću pamet i firme. Takvi su omogućili izvlačenje para iz Srbije i bogaćenje hrvatske firme na račun građana Srbije.

  • Kan

    31. jul 2015 | 20:13

    Ne razumem kako softer može prvo izbaciti broj na ekran pa da tek onda broj izađe iz bubnja. Neka to neko objasni. Dosta više o softeru. Nisu oni izvlačili jedne brojeve a drugi se ispisivali na ekranu. Nego se broj ispisao ma ekranu pa je tek onda izvučen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA