JA SAM GEJ I IMAM DESETORO DECE: Moji mališani žive širom sveta!

Ima 26 godina, a postao je glavna atrakcija zbog neobičnog hobija. On ejakulira u čašu, a žene same ubrizgavaju spermu u vaginu. Za usluge ne prima novac

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Herceg
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Herceg

    02. avgust 2015 | 00:55

    Evo same ocijene komentara potvrdjuju napisano. Decko je rekao da ima desetero djece,ne to nisu njegova djeca ni priblizno,djeca su produkt ljubavi izmedju muskarca i zene. Kad budu produkt dva muskarca ili dvije zene....pricacemo mozda evolucija uradi svoje. A ovo sto on prica je produkt probavnog trakta. Isti produkt prodaje gej populacija o pravima i zakonima samo bolje upakovan,fino vakumiran da ne "osjetimo" o ceme se radi.

  • Cash®

    01. avgust 2015 | 19:53

    Ako se malo dublje analizira ponašanje i 'slobode' LGBT populacije u svetu koje najliberalnije od postanka čovečanstva do danas, to 'ide na ruku' opštem smanjenju svetske populacije koje je poželjno obzirom na enormno povećanje iste. Kako će se to odraziti na porodične vrednosti koje su stub svake civilizacije to malo kog interesuje, a suština je opstanak poslušnih, radnih i odabranih, dok nisu poželjni buntovnici, socijalno ugroženi i bolesni. Živi bili pa doživeli.

  • Herceg

    01. avgust 2015 | 18:02

    Sta rece ovaj odgajalo ga dvoje tata,a on homoseksualac jel' moguce.? Pobornici gej brakova i usvajanja djece kazu da to nije moguce ili vrlo rijetko evo sad im vijerujem. Ako dijecu odgajas u "duhu" homoseksualizma oni ce biti homoseksualaci u ogromnom postotku,davno dokazana stvar.Isto se dogodi ako ih odgoji dvoje narkomana,postace narkomani. Dijete je nevino stvorenje koje uci po onome sto vidi,cuje,osjeti..... Sta mislite sta vidi,cuje,osjeti kada ga odgajaju homoseksualci??? Mnogi ce reci pa ima tu isto ljubavi dovoljno,da ima ali evo u ovom slucaju on nije nikad osjetio majcinu ljubav i njeznost.Pa pile kad iskoci iz jajeta osjeti to a ne covjek,ja nikom ne branim da bude sta zeli, niti mi smeta gej populacija. Ali ta gej populacija hoce da me ubijedi da su "prirodniji" od same prirode,to vec pocinje da nervira. Namijerno sam "fulio" temu da ukazem na bitniju stvar iz ove price.Posto ovo sto ovaj radi nije normalno,a jos je nenormalnije sto mu se daje mediski prostor. Ove zene je mogla oploditi i sperma nekog drugog ko nije homoseksualan,ali tada ne bi imali pricu. Bas zbog ovakvih stvari borba za natalitet je odavno izgubljena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA