Uhapšeni mladići koji su osumnjičeni da su u porti crkve nasmrt izboli muškarca

Osumnjičeni su u beogradskom naselju Vranić, u dvorištu pravoslavne crkve Svetog Ilije naneli povrede Saši Joksiću i Draženu J. (22) usled kojih je Joksić preminuo

  • 3

Zbog postojanja osnova sumnje da su nožem ubili Sašu Joksića (40) u porti crkve u Vraniću kod Beograda, pripadnici Ministartsva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su M.P. (1996) i I.A. (1995) iz Beograda.

URINIRALI PO CRKVI, PA UBILI ČOVEKA koji im je rekao da to ne rade!

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsećamo, osumnjičeni su u beogradskom naselju Vranić, u dvorištu pravoslavne crkve Svetog Ilije naneli povrede Saši Joksiću i Draženu J. (22) usled kojih je Joksić preminuo, a Dražen zadobio teške telesne povrede opasne po život.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    2. avgust 2015 | 20:02

    Boze, kako je lako ovim mladim ljudima, da upotrebe noz, pistolj, palicu, pesnicu... kako im je lako da u trenu uzmu neciji zivot iz cista mira. Uzeti zivot necijeg deteta, oca, brata, muza..unistiti porodicu zarad svoje bahatosti, nepromisljenosti. Unistili su i svoje zivote, zivote svojih porodica, a toga jos uvek nisu svesni. Nadam se da ce ih dugogodisnja robija nauciti, da nisu bogovi, da niti su dali niti imaju pravo da uzmu neciji zivot. Njemu neka je laka zemlja, a njima neka je sto duza i teza robija.

  • sever

    2. avgust 2015 | 22:08

    za takav zlocin dozivotna robija bez razmisljanja,to su gamad,spodobe,normalan covek to ne moze da uradi

  • Igor Bg

    3. avgust 2015 | 03:44

    Prosle nedelje sam bio kod njega u lokalu i pricali smo,a samo nedelju dana kasnije idem kod njega da izjavim saucesce!Te klince bi zive mleo.Sale pocivaj u muru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA