Evo šta se desilo sa maloletnicima osumnjičenim za SILOVANJE dečaka (14) iz Doma za nezbrinutu decu!

O svim daljim postupanjima tužilaštva javnost će biti blagovremeno obaveštavana

  • 0

Zbog sumnje da su 3. avgusta silovali 14-godišnjeg štićenika Zavoda za vaspitanje dece i omladine u Knjaževcu, naloženo je privođenje i podnošenje krivične prijave protiv dvojice maloletnika.

STRAVIČAN ZLOČIN USRED SRBIJE: Maloletnici silovali dečaka (14) iz Doma za nezbrinutu decu?

Jedan od osumnjičenih je u bekstvu odmah nakon izvršenja krivičnog dela, zbog čega je za njim raspisana policijska potraga, navodi se u saopštenju Apelacionog javnog tužioca u Nišu.

SILOVALI CIMERA, A SUD IH OPET VRATIO U ISTU SOBU: Dvojica dečaka (15) napastvovali slabijeg mališana (14) kod Knjaževca!

Posle provera navoda prijave, vršilac funkcije Višeg javnog tužioca u Zaječaru je danas naložio Policijskoj stanici u Knjaževcu da protiv obojice maloletnika podnesu krivičnu prijavu zbog krivičnog dela silovanja, da ih privedu Sudiji za maloletnike Višeg suda u Zaječaru.

Posle donošenja krivične prijave vršilac funkcije Višeg javnog tužioca u Zaječaru podneće zahtev za pokretanje pripremnog postupka Sudiji za maloletnike Višeg suda u Zaječaru, zajedno sa predlogom za određivanje pritvora protiv obojice maloletnika.

O svim daljim postupanjima tužilaštva javnost će biti blagovremeno obaveštavana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA