BRUTALNO: Veliku ajkulu nemilosrdno iskasapili na pijaci dok je još bila živa!

Prelepoj životinji prvo su otkinuli rep, pa su je onda dok je još bila živa, sekli deo po deo i prodavali na pijaci

  • 24

Kit ajkula ilegalno je iskasapljena na pijaci u Hong Kongu - prvo su joj odsekli rep, a zatim je komadali deo po deo i prodavali. 

POTPUNI HOROR: Pobesnela AJKULA napala ribare! (VIDEO)

Foto: Wikimedia/Zac Wolf Foto: Wikimedia/Zac Wolf

Vlasti u Hong Kongu vrše istragu ovog brutalnog događaja, a prodavci i ribari iz Hong Konga poriču da se bilo šta od ovoga dogodilo. Ipak, na pijaci je pronađen rep ove gigantske životinje dok se za drugim njenim delovima još traga.

Prema dosadašnjoj rekonstrukciji ovog ilegalnog događaja, lokalne vlasti su zaključile da su životinju doneli na pijacu dok je još uvek bila živa, odsekli joj rep, a zatim je prodavali deo po deo.

Pored brutalnog čina kasapljenja, ubijanje i prodavanje kit ajkule radi mesa je zabranjeno, a ona spada u ugrožene vrste te time ovaj postupak dobija još više na težini.

Foto: Telegraf, Foter/NASA's Marshall Space Flight Center, Wikipedia/Usfirstgov, Tanjug/Jaroslav Pap, Profimedia/Minden Pictures Foto: Telegraf, Foter/NASA's Marshall Space Flight Center, Wikipedia/Usfirstgov, Tanjug/Jaroslav Pap, Profimedia/Minden Pictures

Kada je novinar Sandej Tajmsa pokušao da napravi reportažu o ovom događaju i došao da intervjuiše zaposlene na pijaci, oni su ga grubo izbacili napolje poričući da je kit ajkula ikada bila na pijaci i pored peraja koje je očigledan dokaz o ovom zločinu.

(Telegraf.rs / CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dogma

    7. avgust 2015 | 18:09

    A kada ajkula brutalno ubije ili osakati coveka- onda nikom nista?!

  • ...

    7. avgust 2015 | 18:35

    Nemam reci! Kada iste te zivotinje ubiju coveka, a zapravo mi idemo na njihovu teritoriju,to je strasno,a ovo kad se desi nije nista. Jadna zivotinja, ma kolika zver da je i ona je zivo bice, kao i covek.

  • Sir Oliver

    7. avgust 2015 | 17:34

    Kad te ta prelijepa životinja zgrabi u vodi onda ti je nije žao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA