TO SAMO MANIJAK MOŽE DA URADI: Zgrada u centru Jagodine polivena benzinom! (FOTO)

Stanari šestospratnice u Jagodini proveli skoro celu noć skupljajući benzin jer je neko natopio naftom kompletno prizemlje, gelendere, sandučiće sa strujomerima... Plašili su se da ih ta osoba i ne zapali

  • 12

Nepoznata osoba, ili osobe, ispolivale su sinoć celo prizemlje zgrade u centru Jagodine benzinom, što je izazvalo paniku stanara jer je izgledalo da neko hoće da ih zapali! Odmah su obavestili vatrogasce i policiju, a mnogi iz straha celu noć oka nisu sklopili.

ZAPALIO ČOVEKA, PA SNIMAO KAKO GORI: Nesrećni muškarac u plamenu trčao po selu!

- Niko nije hteo da nam pomogne. Vatrogasci su rekli da im javimo kad plane, policija isto, a onda su ipak došli na kratko da naprave zapisnik. Svi stanari su do pola noći proveli u ulazu! Niko nije smeo da se vrati u stan jer su svi mislili da će manijak da se vrati sa upaljačem! Čistili smo naftu i to je bilo strašno. Komunalci su nam savetovali da sipamo pesak. Nismo imali gde da nađemo pesak u 22 noću pa smo skupljali benzin kako smo znali i umeli. Još uvek ima tragova nafte u podrumu, a miris se uvukao čak u stanove – priča vidno uznemirena jedna od stanarki.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Benzin je uglavnom očišćen, ali strah je ostao. U pitanju je zgrada u u centru Jagodine u Ulici kneza Lazara, a u tridesetak stanova ima mnogo starih i dece. Oko 90 duša. Svi su bili unezvereni i preplašeni od kad su videli da su ulaz i i prizemlje poliveni benzinom prethodne noći oko 21 sat.

- Natopljeni su čak i zidovi i sandučići sa strujomerima i glavnim osiguračima, celo prizemlje od ulaznih vrata! Gelenderi takođe... Benzina je bilo svuda. Podrum je bio zaključan, ali je i on bio poliven tako što su ubačene flaše sa benzinom kroz otvore! Ne znamo čak ni kako su počinioci ušli jer zgrada ima interfon i zaključava se, tako da se javljaju raznorazne sumnje - dodaje naša sagovornica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona objašnjava da se osećaju totalno nezaštićeni jer niko ne zna da li će se osobe koje su to uradile vratiti i da li su uopšte uračunljive.

- Svi kažu da niko nije nadležan, samo kad se zapali! A šta mi da radimo i koje su naše šanse da sprečimo nesreću ako neko ima nameru da izazove požar – pita se ona.

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dhjdtjvf

    8. avgust 2015 | 08:36

    Pa da, niko nije nadlezan. Treba da pogine 100 ljudi, pa da gospoda reaguju. Ovo nigde nema.

  • AAALLE

    8. avgust 2015 | 08:09

    Ovo je u kategoriji podmetnute bombe.

  • Nikola

    8. avgust 2015 | 08:36

    Pa vi lepo skupite 100 i stavite kamere u zgradu, i svi na tv-u imate pogled na ulaz, hodnik, parking...alo 21 vek je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA