DONALD TRAMP JE ČIST BALKANAC: Ako ne verujete, poslušajte šta je izjavio (VIDEO)

Čuveni milijarder nema dlake na jeziku i govori ono što misli, te mu je tako zbog jedne neumesne izjave uskraćeno učešće na republikanskom skupu u Atlanti

  • 6

Donaldu Trampu je uskraćeno učešće u večerašnjem republikanskom skupu u Atlanti, zbog njegove izjave da je jedna od moderatorki na prekjučerašnjoj republikanskoj predsedničkoj debati Megin Keli bila gruba prema njemu jer je imala menstruaciju.

U jučerašnjoj izjavi za CNN Tramp je, naime, rekao kako je Kelijeva "jednostavno neko za koga on nema naročito poštovanje" i kako se "moglo videti kako joj krv navire na oči i odakle sve ne", što je izazvalo buru negodovanja i među njegovim partijskim kolegama, prenosi AFP.

DONALD TRAMP VREĐAO ŽENE: One su debele svinje, lenje i neuredne!

Ugledni republikanac i organizator večerašnjeg skupa Erik Erikson je izjavio da je "ma koliko mu se lično dopadao Donald Tramp" njegova izjava o Kelijevoj " neumesna" i malo previše za njega (Eriksona), zbog čega sa žaljenjem mora da mu uskrati poziv za skup u Atlanti.

Tramp je u međuvremenu pokušao da ublaži svoj komentar o Kelijevoj rekavši "kako se on nije odnosio ni na jedan određeni deo njenog tela".

Tramp je uz to na Tviteru konstatovao "Tako je mnogo ''politički korektnih'' budala u našoj zemlji. Moramo da se vratimo radu i da prestanemo da trošimo vreme i energiju na gluposti!"

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sonja

    8. avgust 2015 | 21:07

    Covek uopste ne zeli da bude predsednik,samo se besplatno reklamira sto bi ga kostalo milione dolara

  • Sone

    8. avgust 2015 | 19:36

    To je mislio za njihove zene.

  • Pa upravu je covek

    8. avgust 2015 | 20:41

    Zato sto je feminizam naj gore zlo izmedju svih ostalih "izama" na svetu.Gde gdo zne ili zneke vladaju to su poremecene zajednice pocevi od zivotinje do coveka na primer hijene.Sto se tice zena ne znam ni za jednu zenu naucnika koja je dala nesto covecanstvu,jel zena pronala naizmenicnu struju?Jel zena otkrila zakone gravitacije?Jel zena napravila teoriju ralativiteta?Jel zena indirektno napravila ratove zbog kojih su hiljade i hiljade muskarac ginuli o itekako da jeste.Tako da ne znam sta one hoce imaju prava jos bi i da gaze.Pa pobogu demokratija je savako ima pravo glas i onaj ko je liberalan i onaj ko je ekstreman.Evo njemu to pravo glasa,daje pravo da iznese svoje misljenje.I to je to,covek je rekao sta misli o zenama.Ok,njegovo pravo.Cak sta vise smatram da nije nesto pogresio puno,dobrim delom je u pravu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA