SKANDAL KAKAV SVET NE PAMTI: 25 muškaraca zlostavljalo 280 DECE!

Najmanje 280 dece je snimljeno dok ih je seksualno zlostavljalo 25 muškaraca, nakon čega su ucenjivali roditelje te dece, preteći da će prikazati snimke ukoliko im ne plate

  • 2

Pakistanska pokrajina Pandžab je objavila u nedelju pokretanje sudske istrage o velikom skandalu seksualnog zlostavljanja stotina dece i iznuđivanju novca.

JOŠ JEDAN POLITIČAR OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU: Velika Britanija u šoku!

Najmanje 280 dece je snimljeno dok ih je seksualno zlostavljalo 25 muškaraca, nakon čega su ucenjivali roditelje te dece, preteći da će prikazati snimke ukoliko im ne plate, rekao je predstavnik porodice žrtava Latif Ahmed Sara.

Deca, većinom mlađa od 14 godina, su takođe bila prisiljavana na međusobne seksualne odnose na više od 400 video-snimaka snimljenih od 2007. u selu Husain Kanvala, jugozapadno od Lahorea, rekli su taj predstavnik i mesni mediji.

- Postoji oko 300 snimaka dece i svako drugo dete tog sela je bilo snimljeno - rekao je taj aktivista za ljudska prava.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Šef pokrajinske vlade Pandžaba Shahbaz Sharif je rekao da je tražio pokretanje nezavisne istrage o toj aferi, koja je izazvala ogorčenje aktivista ljudskih prava.

Šef kancelarije za zaštitu dece Pandžaba Saba Sadik je rekao da se radi o najvećem skandalu zlostavljanja dece u istoriji Pakistana.

U prvom izveštaju koje je prošle nedelje tražila pokrajinska vlada Pandžaba od policije, mesne vlasti su odbacile optužbe o zlostavljanju i ocenile ih neosnovanima.

(Telegraf.rs / Hina / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    10. avgust 2015 | 11:51

    Neka mi samo neko kaze, da gde su najvece afere, seksualni skandali... nije umesana bas vlada te zemlje. Vise niko nije zasticen od zla.

  • momazver

    10. avgust 2015 | 14:23

    Koliko je od tih 25 PEDOFILA u mesnoj vlasti koja je sve to negirala?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA