MAĐARI OSUDILI SRBINA ZBOG KRIJUMČARENJA SIRIJACA: Evo koliku je kaznu dobio

Optuženi se dogovorio sa državljanima Sirije u Srbiji da će ih njegov partner prevesti do granice, a kada je ilegalno pređu, da će ih on preuzeti i prevesti u unutrašnjost Mađarske

  • 3

Sud u Segedinu proglasio je krivim jednog državljanina Srbije za šverc ljudi i osudio ga na tri godine zatvora, saopštila je danas kancelarija tužioca okruga Čongrad, a prenosi MTI.

ŠVERCOVALI DVE BEBE KROZ SRBIJU: Pohapšeni u vozu kod Preševa!

Portparol tužilaštva Ferenc Sanka rekao je da je osuđeni pokušao da prošvercuje 10 Sirijaca ilegalno preko granice na prelazu Reske (Horgoš 2) u unutrašnjost Mađarske.

Optuženik i njegov zastupnik uložili su žalbu na presudu, navodi mađarska novinska agencija.

UNIŠTEN ZID KOJI DELI MAĐARSKU I SRBIJU: Migranti isekli žičanu ogradu!

Tvrdi se da se optuženi dogovorio sa državljanima Sirije u Srbiji da će ih njegov partner prevesti do granice, a kada je ilegalno pređu, da će ih on preuzeti i prevesti u unutrašnjost Mađarske.

Ilegalni migranti su stigli i ušli u auto u kom ih je čekao optuženi, ali nisu mogli da pobegnu, jer se na tom mestu pojavila i policija, navodi MTI.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    10. avgust 2015 | 16:00

    Više nego kod nas za silovanje. Ako i treba.

  • Д.....

    10. avgust 2015 | 15:34

    Мало, што јес јес

  • djordje

    12. avgust 2015 | 13:25

    A kod nas dileri setaju sa " nanogicama" maloletnici siluju decu,ubijaju starce, sudije pustaju ubice da se brane sa slobode? Kriminala nikad nije bilo vise nego danas a sudstvo totalno korumpirano i nestrucno? Evropska unija pravi od Srbije sabirni cetar i daje novac za izgradnju i prihvat onih koji nikad nece ni moci da dobiju papire za ostanak u u nekoj zemlji Evropske unije? Nestrucni i nekompetentni bez skole i obrazovanja nasi politicari samo misle na svoju guzicu i bogate pljackajuci ovaj narod.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA