NISTE STAVILI KVAČICU NA "Ć" I "Č" U SMS PORUCI? Evo koliku ćete kaznu zbog toga da platite!

- Dobio sam poruku da sam kupio kartu za parkiranje, skinut mi je novac sa računa, a onda dobijam kaznu. Išao sam odmah u “Parking servis” i tada saznao da se više umesto “č” ne može pisati “c” - kaže Todorović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • SASA

    12. avgust 2015 | 07:02

    Ako se poklapaju mesto i vreme ipritom imate dokaz da ste platili u sms poruci nevidim ko moze da vas kazni zbog toga ? Bitna je namera a ne sta sistem registruje .

  • Pavlović Zoran

    11. avgust 2015 | 09:35

    Koja glupost, uopšte parking plaćati mobilnim telefonom??? Živim i radim u Nemačkoj preko 25 godina, ovaj ,,cirkus" nigde nisam video!! Svuda se plaća, nemostoji praktično jedan metar za džabe, ali na svakih deset do petnaest metra na ulicama su automati, ubaci novac, dobiješ račun kao kasebon, staviš u auto na vidno mesto i to je to. Ne platiš idu kontrolori, pišu kazne i nema vrdanja!! Primer zbog čega sam rekao daje ovo u Srbiji cirkus, parkiram auto, šaljem SMS sa registracijom iz Nemačke, dobio sam odgovor nepoznata registracija, pitao sam na ulici mogu li negde da platim parking, odgovor je bio sam kod žene koja piše kazne, a od nje ni traga ni glasa!!??Zbog termina ostavljam auto , vraćam se , kazna stavljena ispod brisača! Kaznu sam bacio, pronašli su me Nemačkoj( a onda im je registracija poznata???) jedna opomena, pa druga, pa pretnje sa inkaso i to sve preko nekih isterivača dugova iz Engleske, a visina je dostigla i preko 170,-€!!! Sve je to završilo u smeće!!!! Već godinu dana nikom ništa , ni trag ni glas od potraživanja.Zato predlažem da ovo plaćanje mobilnim je čist promašaj!!!

  • Desha

    11. avgust 2015 | 08:39

    Sve sve,ali odakle pravo parking servisu da kažnjava,alo ??? To je posao suda,ako do njega dodje. Ako je sistem takav nek odbije transakciju,kao na bankomatu kad nešto pogrešno napišeš. Svaka šuša bi danas da bude neko.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA