GARDIJAN TVRDI: Vest o ocu koji je pustio ćerku da se udavi stara je 20 godina!

Ugledni britanski list piše kako je jedan portal objavio intervju još 1996. godine sa grupom spasilaca, koji su govorili o najčudnijim stvarima koje su im se desile tokom karijere, a da se ta vest ovih dana pojavila u svim svetskim medijima

  • 0

U medijima širom sveta kao bomba je odjeknula priča o ocu koji je dozvolio da mu se ćerka udavi u  moru jer zbog vere nije dozvolio spasiocima da je dodiruju dok je spašavaju.

PUSTIO ĆERKU DA SE UDAVI: Nije dozvolio spasiocima da je spasu! A razlog zbog kojeg je to uradio će vas FRAPIRATI!

Ovaj događaj se odigrao u Dubaiju, ali kako britanski "Gardijan" tvrdi ta vest je zapravo stara 20 godina.

"Gardijan" piše kako je jedan portal objavio intervju još 1996. godine sa grupom spasilaca, koji su govorili o najčudnijim stvarima koje su im se desile tokom karijere.

Iako u samom tekstu nije spomenut događaj koji je zaokupio celi svet, list prenosi da je to baš slučaj koji se desio 1996. godine.

Ukoliko se na kraju i dokaže da su navodi "Gardijana" tačni, to je dovoljan pokazatelj kako objavljivanje određenih informacija iziskuje puno više provere iako su ovu vest objavili gotovo svi svetski mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA