SILOVAO JE DECU OD TRI GODINE: A onda je dobio NAGRADU od jedne zemlje u Evropi. Tek sad ga je stigla kazna!

Iako je u svojoj zemlji važio za "opasnog prestupnika povratnika", njemu je bilo dozvoljeno nešto što mu je omogućilo da počini još neka krivična dela

  • 4

Eduardu Petikiju (48) je bilo dozvoljeno da se preseli iz Slovačke u Veliku Britaniju, iako je u svojoj zemlji već bio poznat kao osuđivani silovatelj, što je bukvalno kao neka vrsta nagrade za takvog monstruma. On je nastavio sa svojim zločinima, i u Roterdamu je seksualno zlostavljao devojčice uzrasta od 3 do 5 godina.

SILOVALI SU ME KAD SAM IMALA 11 GODINA: Navukli su me na drogu i primoravali da spavam sa sedmoricom zaredom! (VIDEO)

Iako je u svojoj zemlji važio za "opasnog prestupnika povratnika", njemu je bilo dozvoljeno da pređe u ovu državu gde je počinio još neka užasna krivična dela. Osuđen je na doživotnu robiju ove nedelje nakon što ga je britanski sud saslušao povodom seksualnih prestupa koje je učinio u inostranstvu.

U Slovačkoj je bio u zatvoru zbog užasnih dela nad detetom i grupnog silovanja dveju žena. Došao je 2008. godine u Ujedinjeno Kraljevstvo u potrazi za "boljim životom", a onda je seksualno zlostavljao devojčicu koja je imala 5 godina i dečaka od 3 godine.

Bilo je potrebno 13 meseci nakon saslušanja kako bi sud dobio njegov kriminalni dosije iz druge države i doneo presudu. Dokument od 60 strana je otkrio da je on prestupnik povratnik i da je bio psihopata.

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AmonRa

    13. avgust 2015 | 14:43

    Cudno da su ga osudili...veliki deo britanskog establismenta je u ovakvim ili slicnim pricama...

  • Dobi-

    13. avgust 2015 | 17:07

    Osuditi ga na smrt,takvi bolesnici su greska u prirodi.

  • Apatinac

    15. avgust 2015 | 00:55

    Taj nesme da dise duze od 10 min

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA