Teroristi su se javili dva puta, prvi put su tražili novac da oslobode Tomislava!

- Tomislav Salopek je građevinski tehničar koji radi za građevinsku firmu u Egiptu. Otet je 22. jula, a osam dana kasnije za njega je tražen novac. Nije bilo kontakata od njegovih otmičara sve do 5. avgusta kada je snimljen u pozi karakterističnoj za Islamsku državu - rekla je hrvatska ministarka Vesna Pusić

  • 1

Ministarka spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Vesna Pusić izjavila je komentarišući otmicu i ubistvo Tomislava Salopeka, da su se islamski ekstremisti dva puta javili nakon što su zarobili Tomislava.

NAŠLI SMO BRATA TOMISLAVA SALOPEKA U SRBIJI: Evo šta je rekao o obezglavljivanju Hrvata!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Objavljena slika odrubljene glave Tomislava Salopeka!

- Tomislav Salopek je građevinski tehničar koji radi za građevinsku firmu u Egiptu. Otet je 22. jula, a osam dana kasnije za njega je tražen novac. Nije bilo kontakata od njegovih otmičara sve do 5. avgusta kada je snimljen u pozi karakterističnoj za Islamsku državu - rekla je Pusićeva.

SVI SMO MI TOMISLAV: Strašna sudbina mogla je da zadesi svakog ko je otišao u beli svet da zaradi za život!

Ona nije htela da otkrije o kojoj je svoti reč. Kazala je kako je drugo javljanje otmičara, koji više nisu tražili novac, bio loš znak.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

- U ovom trenutku još nismo sigurni i nemamo definitivnu potvrdu ni od naše ni od egipatske strane da je osoba čija je fotografija objavljena juče zaista Salopek - rekla je Vesna Pusić.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada@

    14. avgust 2015 | 13:52

    Ne bih rekla da su se hrvatske vlasti mnogo pretrgle da spasu ovog mučenika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA