OVOJ PUDLICI SU ODSEKLI NOGE: Ovako mali borac danas izgleda! (VIDEO)

Veterinari u San Dijegu morali su da mu amputirataju noge, a bili su prisiljeni da mu odstrane i zube jer su bili truli

  • 9

Pudlica Bob je zbog neodržavanja ostao bez dve noge jer mu se dlaka toliko zapetljala da je počela da trune pa su mu prednja desna i zadnja leva noga jednostavno otpale, odnosno odumrle jer su ostale bez krvi.

OVAJ PAS JE ŽIV ZAKOPAN I OSTAVLJEN DA UMRE: Ovako slatka kuca izgleda danas (FOTO)

Njega su pronašli na ulicama Los Anđelesa gde je bio s jednim beskućnikom. Psiću su se dlake toliko urezale u kožu da mu je krv u nogama prestala cirkulisati.

Veterinari u San Dijegu morali su da mu amputirataju noge, a bili su prisiljeni da mu odstrane i zube jer su bili truli.

Nekoliko meseci nakon amputacije Bob je novi pas. Potpuno se oporavio i neprepoznatljiv je. Novi život provodi uz svoju novu vlasnicu Megan Lundberg, koja je profesionalni trener pasa.

- S nama je proveo nedelju dana, zajedno s naša dva sibirska haskija i dve mačke. Dali smo mu mira, da se oporavi i odmori. Nakon amputacija i operacija ostao je kod nas i jednostavno ga obožavamo. Trči, skače, jako je znatiželjan i pametan. On daje nadu za druge stare i napuštene pse - kaže Megan.

Pogledajte video ove preslatke pudlice:

(Telegraf.rs/ Izvor: DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coja

    15. avgust 2015 | 00:09

    srecko dobro je preziveo to sve

  • Teri

    14. avgust 2015 | 23:35

    Dusa

  • Tanja

    14. avgust 2015 | 23:34

    Srce malo hrabro. Kakvi su monstrumi mogli da mu odseku noge? Dusa mala. Presladak je. Hrabri mali junak. I ja imam i psa i macku. To su clanovi moje porodice. Ne znam kakvi neljudi zive medju nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA