Za informacije o napadaču iz Bangkoka spremna nagrada od 28.000 dolara!

Ponuđena novčana nagrada za informacije o napadaču u Bangkoku

  • 0

Tajlandska policija ponudila je 28 hiljada dolara za informaciju o osumnjičenom za bombaški napad u Bangkoku u kom je 20 ljudi poginulo, a skoro 130 ranjeno.

NOVI NAPAD U BANGKOKU: Bombaš je hteo da raznese most, ali se bomba skotrljala u vodu (VIDEO)

Portparol policije saopštio je da je na Tviteru objavljeno da je nagrada ponuđena za svaku informaciju o osumnjičenom ili osumnjičenima za napad. Nešto ranije policija je saopštila da veruje da osumnjičeni bombaš nije delovao sam i da mora da je bio "deo mreže".

U Bangkoku je ponovo otvoren hinduistički hram Eravan, a stotine lokalnih žitelja i gostiju okupili su se kod hrama posvećenog hinduističkom božanstvu Brami da bi se pomolili za stradale i položili cveće.

 DVOJE MRTVIH I VIŠE OD 10 RANJENIH U ISTANBULU: Bačene bombe na policijsku stanicu, pa na konzulat SAD! (FOTO)

Policija i dalje traga za osumnjičenim mladićem u žutoj majici sa ruksakom, kojeg je snimila bezbedonosna kamera. Za sada još niko nije preuzeo odgovornost za podmetanje eksplozije podsećaju agencije.

O drugoj eksploziji ispod trajektnog mosta koja se dogodila juče još manje se zna, a policija sumnja da su ove dve eksplozije povezane.

 Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA