GADAFIJEVOM SINU PRETILI DA ĆE GA SILOVATI METKOM! Jezivi detalji mučenja u Libiji! (VIDEO)

Tamničari su Al Sadiju govorili da u zatvoru za njega ne postoje ljudska prava, napominjući da su jednom od Gadafijevih bivših saradnika prilikom ispitivanja polomili rebra dok su ga tukli do iznemoglosti

  • 5

Najnoviji video- snimak koji je procureo na internet pokazao je sve načine na koje je mučen Al Sadi Gadafi, sin nekadašnjeg libijskog predsednika Moamera Gadafija. Na njemu su primenjivane najsurovije tehnike fizičkog i seksualnog zlostavljanja, a jedan od njih je i korišćenje metka kalibra 23mm na koji je Al Sadi trebao da sedne ukoliko ne bi želeo da otkrije neke informacije.

GADAFIJEVOG SINA PRETUKLI U ZATVORU: O ovom snimku priča ceo svet!

U najnovijem snimku koji je otkriven od strane "Arabic Clear News-a", tamničari su zatvorenike sa povezima preko očiju tretirali bez ikakvog poštovanja i često su primenjivali nasilje i seksualno ih zlostavljali.

- Možeš sam da pričaš ili ćemo te naterati da sedneš na metak kalibra 23mm kako bi dobili sve informacije - čuje se u snimku kako se jedan od tamničara obraća Al Sadiju.

Tamničari su Sadiju govorili i da u zatvoru za njega ne postoje ljudska prava, napominjući da su jednom od Gadafijevih bivših saradnika prilikom ispitivanja polomili rebra dok su ga tukli do iznemoglosti.

Vlasti u Tripoliju još uvek nisu odgovorile na ove optužbe, a oni su već u nekoliko navrata tvrdili da se prema zatvorenicima postupa dobro. Oni su takođe pozvali novinare da posete  Sadija u zatvoru kako bi se uverili da se prema njemu postupa dobro.

Sadi se u zatvoru nalazi od marta 2014. godine, a optužen je za ubistvo jednog fudbalera dok se nalazio na vrhu libijske fudbalske federacije. On je takođe optužen za još nekoliko zločina koji se povezuju sa Moamerom Gadafijem i njegovom vladavinom.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zalosno

    21. avgust 2015 | 13:21

    pravice gadafija od blata, bolesni ljudi!

  • SRB IN

    21. avgust 2015 | 16:10

    Gde su te organizacije za ljudska prava i koje kakve NVO da osude neljudsko mucenje coveka. Cute sram ih bilo.

  • Oddie

    21. avgust 2015 | 13:20

    Spasite bre čoveka!!! Bog sve gleda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA