PAKLENI RASPUST U SRBIJI: Tinejdžeri opljačkani i pretučeni u Paraćinu!

- Imate tri sekunde da odete inače ćemo vas ubiti – vikao je jedan napadač nakon što im je uzeo novac i mobilni. Policija je rasvetlila razbojništvo, a protiv dve osobe podnete su krivične prijave

  • 5

Četvorica tinejdžera koja sa roditeljima žive u inostranstvu, braća Marko (17) i Milan (18) Vukašinović i njihovi drugovi Veljko Mitrović i Nikola Ilić opljačkani su i išamarani kad su izašli iz jednog paraćinskog kafića i krenuli ulicom!

Mladići su došli u Srbiju u rodni kraj da provedu deo raspusta, a umesto provoda, dobili su batine i traume, ostavši bez telefona i novca.

- Dok im je jedan od razbojnika pretio pištoljem, drugi ih je šamarao. Nakon što su uradili ono što su naumili, razbojnici su im naredili da nestanu u roku od tri sekunde, inače će ih ubiti. Uplašeni mladići dali su se u beg. Tek kasnije, u nekoj od sporednih ulica, neko od prolaznika je na njihovu molbu pozvao policiju - kaže naš sagovornik iz istrage.

On dodaje da su tinejdžeri došli u Paraćin u provod i da su iz ugostiteljskog objekta izašli dva sata iza ponoći. Bili su u ulici Dragoljuba Jevremnovića kada su ih napadači, njima potpuno nepoznati, presreli. Jedan dečko je uspeo da pobegne, dok su braća Marko i Milan ostala sa Veljkom, koji je imao povređenu nogu.

Policijska uprava je saopštila da je razbojništvo koje se dogodilo u Paraćinu u noći između 18. i 19. avgusta rasvetljeno, a protiv dve osobe osnovnom javnom tužilaštvu podneta je krivična prijava.

Razbojnici su prilikom izvršenja dela od jedne osobe oduzeli moblini, 300 dinara i novčanik sa ličnim dokumentima.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goksi

    21. avgust 2015 | 21:10

    To je demokratija, gde " deca" mogu da rade sra hoce.Strasno!

  • Opusteni

    21. avgust 2015 | 22:18

    Moze li se znati imena napadaca ili se to krije? Tada bi to bila potpuna vest.

  • Dava

    22. avgust 2015 | 09:15

    Doci ce roditelji iz inostranstva i naravno kupice sudiju za sitne pare i onda odgovaraju oni pretuceni.Nista nepoznato.Bilo bi nam nepoznato i zbunjujuce da u novinama procitamo:kaznjeni su novcano i kaznom zatvora, zato sto su pretukli neduznu decu".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA