UŽAS U VALJEVSKOJ BOLNICI: Otišao je na operaciju vena, a probudio se bez pola kože na leđima!

- Probudio sam se u užasnim bolovima i sve me je peklo. Imao sam plikove koji su pucali i iz kojih je curila limfna tečnost. Da sam znao šta će mi se desiti, ne bih nikada došao da se operišem - rekao je nesrećni čovek

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jovanovic

    06. decembar 2017 | 21:41

    Sto se tice te Bolnice U valjevu mogu reci da su dno dna otac mi zakazuje dva puta kontrolu srca taj isti Doktor ne dolazi tata poljubi vrata te ustanove i vrati se kuci 95 km tamo i nazad bruka ste i sramota ko ce odgovarati za takvo ponasanje

  • !!!

    23. avgust 2015 | 23:44

    NIJE tacno da JE Lejlov SINDROM ILI nesto drugo, SAMO greska PRI operaciji, sprzili SU ga neki kablovi ILI sta VEC STO IDE preko operacionog lezaja. Meni SE to isto desilo , verovali ili ne, u bolnici u Zvecanskoj, ZA opekotine , u toku moje teske operacije koja JE trajala SEST ipo sati. Probudjena Sam SA strasnim pecenjem i bolovima u predelu celih ledja. Mislili SU da bez veze jaucem dok SU me budili I tek sutradan JE MOJ dr video KADA Sam ga zvala, jer vise nisam izdrzala, naravno iznenadio SE I preduzeo SVE da mi zaleci opekotine, Ali SE Niko NIJE izjasnio OD CEGA JE do toga doslo. ZA vreme operacije, ONI KORISTE struju u zavarivanju krvnih sudova I dr, TE JE VEROVATNO SVE to OD ILI katoda ILI ne znam NI ja tacno, Ali u svakom slucaju JE njihova krivica. SVE drugo STO kazu JE LAZ.

  • Valjevac

    23. avgust 2015 | 21:03

    Ja znam samo jedno, a to je da najbolji lekari odlaze. Bas kao i u celom drustvu, pacovi napustaju brod koji tone. Pri tom, kod nas se radi o vrlo kvalitetnim i obrazovanim pacovima. Ostaju oni koji su lenji, koji imaju sredjene finansije ovde (manjima) ili prosto oni koji ne zele da se cimaju u inostranstvu. A da, postoji i 5% onih pravih, pre svega ljudi, i patriota koji za ovu zemlju zele da se bore i nece da im deca rastu u NATO vojnike na zapadu, koji eto po svom mentalnom sklopu ne zele da beze i zele da se bore za svoje. No ne treba kriviti lekare, tako je u svim profesijama, i u svim oblastima naseg malenog kolonijalnog zivota. Podjite od sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA