MISLITE DA SU JAPANCI VOJNA SILA? Kad budete videli ovaj snimak, shvatićete da bi oni izgubili svaki rat (VIDEO)

Svakako da bi većina nas pomislila da bi u oružanom sukobu Japan svoje protivnike pobedio "ko od šale", ali snimak koji ćete videti pokazuje nam suprotno

  • 10

Japanska vojska trenutno održava vojne vežbe po "realističnom scenariju" u blizini planine Fudži, kao pokušaj Tokija da proširi ulogu svojih samoobrambenih snaga.

PUTINOV TENK-ZVER IMA JEDNU NEVEROVATNU TAJNU: Stvarno je neverovatna, nećete verovati kad pročitate (VIDEO)

U vežbama koje se održavaju svake godine učestvuje oko 2.300 vojnika sa 80 tenkova i oklopnih vozila, kao i 60 poljskih topova i 20 helikoptera raspoređenih na poligonu, 80 kilometara zapadno od Tokija.

Međutim, iako znamo kako su Japanci napredniji od svih, pogotovo u polju tehnoogije, oni su imali nekoliko pehova na vojnim vežbama koje se završavaju za tri dana.

Svakako da bi većina nas pomislila da bi u oružanom sukobu Japan svoje protivnike pobedio "ko od šale", ali snimak koji ćete videti, pokazuje nam suprotno.

Na njemu ćete prvo da vidite kako vojnik na motociklu pada sa njega, a onda kako tenk Tip 74, koji je inače glavni borbeni tenk Kopnenih odbrambeno oružanih snaga Japana, stoji u mestu. Njega je moralo da odšlepuje drugo vojno vozilo, jer nije mogao ni da se makne.

Ali, ovo nije kraj mukama. Posle nekoliko dana isto se desilo i sa tenkom Tip 10, koji je četvrta generacija glavnom borbenog tenka Kopnenih odbrambeno oružanih snaga Japana.

Pogledajte video:

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA