Podignuta optužnica za ubistvo brata Luke Bojovića i Miloša Vidakovića

Kako je saopšteno iz tužilaštva, optužnica je podignuta protiv Slobodana Šaranovića, Miloša Delibašića, Miloša Vojnovića, Slaviše Novakovića, Saše Cvetanovića, Ratka Koljenšića i Gorana Bojanića

  • 0

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je danas optužnicu protiv sedam osoba zbog ubistva Nikole Bojovića u Beogradu i Miloša Vidakovića u Budvi.

UMEŠANI U ATENTAT NA BEKA SU SARADNICI LUKE BOJOVIĆA I "PINK PANTERI": Novi detalji pokušaja ubistva biznismena

Kako je saopšteno iz tog tužilaštvo, optužnica je podignuta protiv Slobodana Šaranovića, Miloša Delibašića, Miloša Vojnovića, Slaviše Novakovića, Saše Cvetanovića, Ratka Koljenšića i Gorana Bojanića.

Zbog ubistva Bojovića 29. aprila 2013. godine u Ulici carice Milice, optužnica je podignuta protiv Šaranovića zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u podstrekavanju, a Koljenšić i Cvetanović da su kao saizvršioci izvršili krivično delo teško ubistvo.

Povodom ubistva Vidakovića iz Pančeva 2. jula 2013. godine na prostoru otvorenog šanka bara "Sailor" u Budvi, optužnica je podignuta protiv Šaranovića, Delibašića, Vojnovića, Novakovića, Cvetanovića, Koljenšića i Bojanića.

Optužnicom se okrivljenom Delibašiću stavlja na teret da je izvršio krivično delo teško ubistvo u podstrekavanju, a Vojnović i Novaković da su kao saizršioci izvršili krivično delo teško ubistvo.

Okrivljenom Šaranoviću se stavlja na teret krivično delo teško ubistvo u pomaganju.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA