PUTINOV NEVIDLJIVI AVION: Od ove letelice plašiće se ceo svet! (VIDEO)

Novi avion, za koji se očekuje da u upotrebi bude od 2017. godine biće iz kategorije takozvanih "nevidljivih", a odlikovaće ga i jedinstvena tehnologija

  • 10

Ruska avio korporacija MIG razvija novi vojni avion koji će naslediti sada već čuvenog MIG-a 29, borbenu letelicu koja je u upotrebi od 1983. godine.

SEKS BOMBA, ŠAMPANJAC I CIGARETE: Pogledajte šta je sve NEVALJALI PILOT radio sa bivšom porno zvezdom za vreme leta! (VIDEO)

Razvojem novog aviona Rusija će zapravo nastaviti projekat Mikojan 1.44, koji je ugašen pre jedne decenije.

Novi avion, za koji se očekuje da u upotrebi bude od 2017. godine, biće iz kategorije takozvanih "nevidljivih".

Razvojem borbenog lovca Rusi održavaju korak sa Amerikom. Podsetimo, nedavno je objavljen i prvi video-snimak probnog leta američkog nevidljivog lovca F-35, koji se smatra najskupljim vojnim avionom do sada.

Inače, Rusija je nedavno predstavila i borbeni avion T-50 PAK FA koji koristi jedinstvenu tehnologiju uz pomoć koje može da pogodi metu kada ona više i nije vidljiva.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    26. avgust 2015 | 11:43

    NA VELIKU ZALOST CITAVOG COVECANSTVA IZDVAJANJA ZA ORUZJE SU SVE VECA -BEDE JE SVE VISE-1MILIJARDA GLADNIH -SVE TO ZBOG AGRESIVNIH PLANOVA AMERA I NATO ALIJANSE -OSVAJANJA SVETA!!!

  • pravda

    26. avgust 2015 | 12:25

    Care ti si veliki patrijota i pokaži radoznalima najnoviji MIG50 da stanu sa glupostima jer oni to neće stići sledećih sto godina pokaži im pametni avijon bez ljucke posade sa najsavremenijom opremom današnjice.

  • ing.Miloš Đonović

    26. avgust 2015 | 12:11

    Rusi imaju potpuno pravo da razvijaju svoju vojnu ali i drugu industriju i mi im želimo u tome uspjeha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA