(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BABA UBICA NOSI ODSEČENU GLAVU U LONCU: Ruskinja ubijala, pa kasapila ljude!

Stravična priča o ubistvima koje je počinila žena iz Sankt Peterburga otkrivena je kada su pronađena dva paketa koja su sadržala delove ljudskog tela u južnom delu grada

  • 4

Ruskinja iz Sankt Peterburga Tatjana Samsonova (68), za koju se sumnja da je izvršila 11 stravičnih ubistava u tom gradu za protekle dve decenije, a koja je uhapšena krajem prošlog meseca, nosila je delove tela svojih žrtava u loncu!

ONA JE ŽIVO ZLO: Otvorila kovčeg i iskasapila MRTVU ženu, bivšu devojku svog momka!

Ruski mediji objavili su video snimak sa nadzornih kamera na kojem se vidi kako Samsonova nosi odsečenu glavu jedne od svojih žrtava.

U dnevnicima babe ubice pronađeni su detaljni opisi najmanje deset ubistava koja je počinila tokom protekle dve decenije. Naizgled bezopasna bakica raskomadala je tela žrtava i rasula ih po gradu.

Stravična priča o ubistvima otkrivena je kada su pronađena dva paketa koja su sadržala delove ljudskog tela u južnom delu grada.

Vremešna žrtva iseckana je na komade i bačena. Prvo su pronađeni, umotani u zavesu za tuš kabinu, trup bez glave i jedna ruka. Ubrzo potom otkriveni su i delovi nogu žrtve.

Istraga je policiju brzo dovela do obližnjeg stana u kom su živele dve starije žene.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA