ISPOVEST DEVOJKE ZBOG KOJE JE VATRENA SLAĐA ZAPALILA MERCEDES: Slađin dečko nije moj dečko, ja se udajem za POLICAJCA S KOJIM SAM U TAJNOJ VEZI!

"Zoran je bio prilično pijan, zato smo stali pokraj puta. Odjednom se pojavio plavi "kec" i udario nas. Bila sam u šoku i onda sam videla tu crnu ženu koja izlazi iz kola, prilazi, poliva automobil benzinom i pali ga"

  • 9

Gorica i Ivana, žene koje je Slađana Lazarević (39) iz Kusatka zatekla u kolima svog bivšeg ljubavnika kažu da je ona sve slagala. Njih dve su ipričale različite verzije događaja koji se dogodio u ponedeljak rano ujutru.

OVO JE "VATRENA SLAĐA": Zapalila sam mercedes bivšem dečku kad mi je opsovao pokojnog sina!

- Gorica je moja drugarica i ona je sa svojim bratom, u nedelju uveče došla kod mene u Aranđelovac, a zatim smo svi krenuli kod Gorice u Banju da tamo prenoćimo. Zoran je bio prilično pijan, zato smo stali pokraj puta. Odjednom se pojavio plavi "kec" i udario nas odnapred. Bila sam u šoku i onda sam videla tu crnu ženu koja izlazi iz kola, prilazi, poliva automobil benzinom i pali ga. Gorica i ja smo probudile Zorana, izvukle ga na drum, dok je ta žena psovala, vikala i vređala - priča Ivana.

DRAMATIČNI DETALJI OSVETE: Slađana htela da ZAPALI ŽIVOG bivšeg dečka i njegovu devojku, jedva izvukli živu glavu!

Foto: Facebook/Sladja Lazarevic Foto: Facebook/Sladja Lazarevic

Ona kaže da je ovo za nju velika sramota i da zbog toga pije lekove.

- Samo mi je napravila problem sa verenikom, koji je policajac i sa kojim sam tri godine. Sa njim sam u tajnoj vezi zato što sam na početku imala još jednog momka. Ali, sada sam samo sa njim, i zaprosio me je pre nego što se ovo desilo. Kad je pukla bruka, napao me je, svađali smo se. Nije mi verovao, ali sada smo se pomirili. Veruje mi i udajem se, a Slađu ću tužiti. Može da priča šta hoće, ali laže - rekla je Ivana.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdrav Razum.

    27. avgust 2015 | 16:22

    Meksikanci bi zaradili milione za telenovelu ovom pričom.

  • damaskino

    27. avgust 2015 | 13:27

    Po faci joj se vidi da je težak krpelj!

  • I-ju!

    27. avgust 2015 | 14:37

    Ha-ha-ha... kakva prica, kakav zaplet, ko koga..!? Venecuelanska sapunica na srpski nacin! E, stvarno opasna ova Sladja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA