SAMO 8 AZILANATA OD NJIH 90.000 BI OSTALO DA ŽIVI U SRBIJI: Ostalih 89.992 BI DA NASTAVE DALJE!

Niko ko je ušao u našu zemlju od jula meseca nije započeo ni azilnu proceduru - kaže Vladimir Cucić, komesar za izbeglice

  • 16

Republički komesar za izbeglice i migracije Vladimir Cucić kaže da je predlog poverenice za ravnopravnost da se migranti nasele u pustim krajevima Srbije nerealan, jer izbeglicama koje dolaze u Srbiju ne pada na pamet da ostanu da žive u našoj zemlji.

BALKANSKA RUTA JE NAJOMILJENIJI PUT MIGRANATA DO EU: Evo zašto izbeglice BEŽE baš preko Srbije!

- Niko od izbeglica koja je ušla u našu zemlju od jula meseca nije započeo ni azilnu proceduru. Oni samo izraze azilnu nameru, i to jedino da ovde ne bi boravili ilegalno, mi ih uputimo u neki od naših prihvatnih centara, ali oni se tamo nikada ne pojave. Ovde ostaju najviše 72 sata, aonda hrle ka Zapadnoj Evropi - ističe Cucić.

On takođe navodi da je od 90.000 registrovanih izbeglica koje su od početka godine ušle u Srbiju njih osmoro izrazilo nameru da ostane da živi u našoj zemlji.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    27. avgust 2015 | 13:40

    Nemam nista protiv! Srecan put.

  • Miki

    27. avgust 2015 | 13:38

    Pametni ljudi, u Srbiji zivi samo onaj ko mora da zivi tu a svi koji imaju mogucnost da potraze bolji zivot najcesce koriste tu sansu.

  • Ne čudi ova vest

    27. avgust 2015 | 14:07

    Samo 7 Srba od 90000 bi ostalo da živi u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA