ALBANCI NAPALI RASELJENE SRBE U CRKVI: Gađali ih crvenom farbom na najveći praznik!

Nezadovoljni Albanci su bacali petarde i crvenom farbom gađalii policiju koja je upotrebila suzavac i sprečila ih da se približe raseljenima kada su autobusima izlazili iz crkvenog dvorišta

  • 22

Grupa Albanaca danas je probila policijski kordon koji je obezbeđivao raseljene Srbe koji su došli u Ðakovicu da obeleže slavu.

VUČIĆ: Postigli smo dobre sporazume za narod

Nezadovoljni Albanci su bacali petarde i crvenom farbom gađalii policiju koja je upotrebila suzavac i sprečila ih da se približe raseljenima kada su autobusima izlazili iz crkvenog dvorišta.

Okupljeni su uzvikivali "Srbija ne može da prođe", istučući transparent "Nema pomirenja bez pravde", a jedan od njih je uhapšen.

Nakon kraćeg vremena okupljeni su se razišli, a raseljeni iz Đakovice su bezbedno, uz jaku policijsku pratnju napustili taj grad.

Foto: Wikipedia/Shkumbin Saneja Foto: Wikipedia/Shkumbin Saneja

Raseljenih Srba iz Đakovice, su u pravoslavnoj crkvi obeležili slavu Uspenja presvete bogorodice.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever-jug

    28. avgust 2015 | 21:00

    Nista novo. Mi smo na to navikli, oguglali smo, postali smo mete jer smo ostali. Nije nas strah, nista nas vise ne boli, ne ocekujemo pomoc od nikoga a JAKI SMO, jaki iz inata. Siptari to znaju i oni nas se plase, da nije pomoci sa strane ne bi izasli na svetlo dana. A nase svetinje zive i zivece sve dok smo mi ovde.

  • Mikis

    28. avgust 2015 | 15:49

    Mrznja koja nema kraja! Zalosno zar ne Evropo? Puna su vam usta o ljudskim pravima koja ne postoje kod siptara kada su u pitanju Srbi.

  • VAN

    28. avgust 2015 | 16:57

    Upravo ovakvi napadi arnauta govore da srbi najzad moraju biti pametniji nego što su bili u prošlosti. Moraju imati odgovarajuću nacionalnu strategiju u borbi za opstanak ako žele sačuvati KiM. Bez tajne nacionalne strategije teško da će to uspeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA