NEIZMERNA TUGA U BLACU: Dečaka (8) UBILA struja dok se igrao u dvorištu!

- Kabl koji je dodirnuo dečak bio je uključen u struju, ali izgleda da nije bilo uzemljenja, pa je usled strujog udara dečak zadobio teške povrede - ispričale su komšije

  • 6

Nemanja Kovačević (8) iz sela Kaludre nedaleko od Blaca preminuo je kada ga je dodirnivši neobezbeđeni kabl udarila struja.

SMRTONOSNI SELFI OD 27.000 VOLTI: Želela je da se slika na krovu voza, a onda se dogodila velika tragedija (FOTO)

Naime, prema još nepotvrđenim navodima, do nesreće je došlo u četvrtak oko 19 časova dok su dečakovi roditelji i rođaci u dvorištu krunili kukuruz na krunjaču, koji je bio na prikolici. Dečak koji se igrao okolo došao je u dodir sa neobezbeđenim kablom kojim je bio priključen krunjač.

- Kabl koji je dodirnuo dečak bio je uključen u struju, ali izgleda da nije bilo uzemljenja, pa je usled strujog udara dečak zadobio teške povrede. U prvom trenutku davao je znake života, ali je na putu ka prokupačkoj bolnici preminuo - ispričale su komšije.

Foto-ilustarcija: Profimedia/Alamy Foto-ilustarcija: Profimedia/Alamy

Kada su kola Hitne pomoći preuzela malog dečaka lekar ke nažalost mogao da konstatuje samo smrt.

- Pokušana je reanimacija na licu mesta ali pomoći nastradalom dečaku nije bilo - ispričali su rođaci koji ne mogu da veruju da se ovakva tragedija dogodila.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdrav Razum.

    29. avgust 2015 | 09:11

    Pa zašto ostavljaju tako neuzemljene kablove? Koji đavo ga uopšte stavljaju na napon ako ne služi svrsi. Ovo je strašno. Jadno dete.

  • Baranka

    29. avgust 2015 | 08:11

    A joj...sinoc citam 13-godisnjak umro od ujeda pcele...sada ovo..o muke i nase i tih porodica...vrijeme je da se cuknemo i shvatimo da jedina prava vrijednost je zivot...

  • Nebojša SRBIN

    29. avgust 2015 | 09:27

    Kakao sve ns putu za bolnicu? Onog ujela osa, preminuo na putu ka bolnicu? Neadekvatna MEDICINSKA POMOĆ !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA